Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо много интересно и полезно за горивото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо много интересно и полезно за горивото

нещо много интересно и полезно за горивото поръчал съм си , баща ми вече кара с тези добавки , само остава и аз да ги пробвам ще видим как ще влиаят на горивото Хора мноооооо съм прост ...... забравил съм линка http://www.adi80.myffi.biz/ Сори на всички :D

Какви са добавките.Производителя за какво ги препоръчва?
    Bravo 2.0 20V
    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

за екологично чисто и намалява разхода до 30 %

Коментар

Колега 30% няма да падне разхода - виж ДО 30% може ама ще е ДО. Дай малко повече инфо да ги видим. На коя фирма са.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

мнооо яка тема - без никаква информация. Някой си е поръчал някаква добавка, много е яка, и това е. Няма име, няма линкове, няма телефони на фирма... нищо....

Коментар

тъкмо и аз това си мислех...поне кажете за какво става дума...думата добавка е много относителна...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

А няма ли добавка за 90% падане на разход?

Коментар

1115 написа:
                Няма бе, има ДО 100%.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ogi28b написа:
                  мнооо яка тема - без никаква информация. Някой си е поръчал някаква добавка, много е яка, и това е. Няма име, няма линкове, няма телефони на фирма... нищо....
                  Дам .. ако някой има впечатления нека коментира някоя добавка . Аз лично съм ЗА добавките за бензин
                  "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                  "What do you do to help save the world?"

Коментар

Plastex написа:
                    1115 написа:
                    Няма бе, има ДО 100%.
                    Не си прав бе колега.Не си ли забелязал,че всички добавки които се предлагат за подобряване на нещо си вършат работа до 30 %.Но явно това е нещо повече от магнитчетата които някои си слагат около горивопроводите.....пак предназначени за същата цел.

Коментар

Това са май едни хапчета, които :1. Намаляват разхода на гориво.2. Повишават мощността.3. запазват двигателя по-дълго време4. Други утопични неща за които мечтае всеки шофьор. Нещо като рога на изобилието.

Коментар

1115 написа:
                        Това са май едни хапчета, които :1. Намаляват разхода на гориво.2. Повишават мощността.3. запазват двигателя по-дълго време4. Други утопични неща за които мечтае всеки шофьор. Нещо като рога на изобилието.
                        Това ми прилича на аспирин за двигатели , ами сложете му мало нафталин и ефекта е същия, не гарантирам колко време ще издържи двигатела.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Аз знам добавка, която намалява разхода на бензин със 100% - казва се "Газова уредба".
                          Fiat Ritmo 105TC
                          1600cc 105к.с.

Коментар

1115 написа:
                            5. улеснява студените стартове6. можеш да изминеш до 1000 км без каквито и да е последствия, ако нещо стане и ти изтече маслото.

Коментар

johnfound написа:
                              Аз знам добавка, която намалява разхода на бензин със 100% - казва се "Газова уредба".
                              А аз знам добавка която намалява разхода на нефтени производни от всякакъв род на 100 % казва се БИРА и се зарежда в двигатела на превозното средство наречено велосипед :D .
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                              X