Здравейте.Искам да си натегна ръчната на Пунтото (год. 97год.),защото трябва да минавам на преглед.Някой ако е натягал моля нека ми обясни,защото това трябва да го направя утре.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се натяга ръчна спирачка на Пунто
Collapse
X
-
Ами точно под ръчката имаш една шпилка закрепена на нея жило и гайка. Въртиш гайката и натягаш. Ако не стане така, значи може да имаш накладки за смяна. Ако си сигурен че са сменяни - отваряш барабаните отзад. Ммм..... нямам снимка ама както е лостчето където отива към цилиндърчето, отдолу трябва да има една планка ... Уфф... трябва да дръпнеш ръчната и да гледаш кое се движи. Има система за самонатягане, която като сложиш нови накладки да се самонатегне. По принцип клеясва при нас и не бачка и иска прочистване, ако не е счупена от някой сменял преди теб нещо. Не знам дали ме разбра. Пиши ако не си, и дано и някой друг ти отговори. Карам наизуст че това го правих на темпрата предната година. Не вярвам да е нещо по различно и при теб. Но все пак нека поне още едно две мнения и тогава се захващай с това.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
-
Какво да обезвъздушава на задна спирачка. Или накладките или система за обиране на луфта на накладките която се намира в задните барабани.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
GTipo написа:Погледни си задните накладки, може да няма почти нищо. Точно за това и да не ти държи ръчната. Възможно е да трябва само да се обезвъздушат само.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар