Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 1.8 16V - загуба на мощност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Coupe 1.8 16V - загуба на мощност

Здравейте колеги, за мое нещастие ми се налага да пиша по тази тема ... и така , преди 2 дни странно как Купи изгуби мощност ...След като я паркирах поседя 1-2 часа и след като я запалих усетих че и проиграват оборотите, видя ми се странно , но след като мина и на газ, вече се усети разликата. След като потеглих установих че мощността ми изобщо никаква я няма и се втрещих ... криво или не на следващата сутрин (понеделник) отидох и смених свещи с надежда , но уви не бе от тях . Минах следобеда и на комп. диагностика ... пак греда всичко показа че е ОК . И сега седя и се чудя , нямам идеи ... чакам някакви Ваши. Моля помагайте, че ако тръгна по нашите малоумни майстори отиде та са невидя ... надали ще стане кола от нея п.с. Няма я мощността и на бензин и на газ .
    Fiat Coupe 1.8 16V

Катализатор имаш ли?Погледна ли си кабелите?Вариатор или дебитомер проверявал ли си?Може да е от 1000 неща...Между другото с газова инжекция ли си? Колко ти харчи?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

леко дизелов звук има ли...?
      Stilo 1.8 16V

Коментар

не е вариатор ... да с газова инжекция съм , преди проблема на ръчка до 15 гас на 100 км градско ... навън към 10 ... много зависи от карането . ... компютъра не ми даде никакви грешки ... адски е тъпо
        Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

Working...
        X