Здравейте колеги, преди време бях писал че имам проблем с пускането на мигачите смисъл понякога ги има понякога ги няма, изчетох доста теми и позачистих релето и проблема каточели изчезна до днес.....,но уви проблема се оказва малко по сериозен.Значи мигачите пак почнаха да си правят същите магарии има ги и ги няма когато си поискат но схванах къде е проблема а именно като дам мигач и той ако не се включи трябва леко да натисна лостчето на мигачите навътре и той се пуска и го има същото е и за аварийните.Проблем с включването на габарити и фарове нямам като и проблема с мигачите не е системен.Та въпроса ми е какво предлагате да направя понеже с това натискане на лоста назад рано или късно той може да даде фира и край с всичко а нов превключвател е 200лв.Дали той подлежи на ремонт и задължително ли е за да стигна до него да сваля волана,еърбега и всичко там,то си е половин предница ,или замислям да ползвам релето с едно цека ключе вградено в лоста за да не се вижда за да не сменявам цялата тази част.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с комбиниран превключвател на волана.
Collapse
X
-
Re: Проблем с комбиниран превключвател на волана.
Harzulov написа:а нов превключвател е 200лв.Дали той подлежи на ремонт и задължително ли е за да стигна до него да сваля волана,еърбега и всичко там,то си е половин предницаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
Аз моя превключвател го намерих за 35 лв. от моргата с/у СБА и стария съм се навил да го разглабям, да видя дали мога да направя нещо от него, но без смяна предполагам, че няма да се оправи, а чисто нов е 140лв.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар