Здравейте колеги, преди време бях писал че имам проблем с пускането на мигачите смисъл понякога ги има понякога ги няма, изчетох доста теми и позачистих релето и проблема каточели изчезна до днес.....,но уви проблема се оказва малко по сериозен.Значи мигачите пак почнаха да си правят същите магарии има ги и ги няма когато си поискат но схванах къде е проблема а именно като дам мигач и той ако не се включи трябва леко да натисна лостчето на мигачите навътре и той се пуска и го има същото е и за аварийните.Проблем с включването на габарити и фарове нямам като и проблема с мигачите не е системен.Та въпроса ми е какво предлагате да направя понеже с това натискане на лоста назад рано или късно той може да даде фира и край с всичко а нов превключвател е 200лв.Дали той подлежи на ремонт и задължително ли е за да стигна до него да сваля волана,еърбега и всичко там,то си е половин предница
,или замислям да ползвам релето с едно цека ключе вградено в лоста за да не се вижда за да не сменявам цялата тази част.

Коментар