Първо - дано да съм уцелил раздела
Ето какви магарии прави фиатката ми от около месец...I.При температура на въздуха под ~20градуса - колата няма абсолютно никакви проблеми - всичко е ток и жица!II.При температура на въздуха над ~20 градуса започва малката игра по нервите ми: 1.При каране на бензин: - поддържа постоянни, нормални обороти - има малка мощност - не повече от 50-60% от тази като е на газ - напоследък и нещо припатква 2.При каране на газ: - има пълна мощност - направо си е бегачка - като не подавам газ и като е на свободна оборотите едвам се удържат над 500 - тресе много яко и загасва - след загасване трябва да се върти към 4-5 секунди докато успее да запали - при каране извън града за известно време (минути) се оправя работата с падането на оборотите на свободна - забелязах, че като запаля на газ и като държи 500-1000 оборота, като включа примерно на къси и директо загасваСъвсем скоро съм сменял кабели и свещи.Да има проблем от моторчето за празен ход - но като е на бензин няма проблеми.Да има проблем с акумулатора - пак като е на бензин няма проблеми.С паленето също - да е проблема с акумулатора - проблема е само като е изгаснала сама, при всякакви други случаи си пали нормално - топла, студена няма значение.Дайте идея откъде да започна.

Коментар