Колеги... от няколко дена имам проблеми с част от приборите на таблото.Става въпрос за индикациата за налягане на маслото и температурата на водата.както си карах.... стрелките започнаха да се меткат нагоре надолу и после "паднаха" в нулево положение... Колата е ФИАТ Бертоне Х 1/9 .. модела е от 1982 г. ако някой е виждал колицата и има идея какво да човръкна ще сам му безкрайно задължен Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с уредите на Бертонето
Collapse
X
-
Re: проблем с уредите на Бертонето
x 1/9 написа:за индикациата за налягане на маслото и температурата на водата.както си карах.... стрелките започнаха да се меткат нагоре надолу и после "паднаха" в нулево положение... Колата е ФИАТ Бертоне Х 1/9 .. модела е от 1982 г.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
мдааа прав ще излезеш.. механични са уредите... сега сам залостил мултицета до мен и го гледам с един мързелив поглед .. ама май ще се наложи да се завра под колата.Жичкадйиите гледаха колата... казаха "бе много сложна е тази работа" и аз им теглих една майна ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Така... единия уред го наместих... сега отчита температурата вече. Но проблема с този на маслото остава. Възможно ли е да не отчита поради факта че маслото е за сменяне??? да ми се е променила до толкова химията че да влияе на тоците дето минават през датчика???? питам защото проверих кабелите.. обувките... мерих с мултицета насам натам.. и нишо ! Датчика на маслото ми дава показания в "барове" и ако работи "на натиск" по някакъв начин възможно ли е да се е заплескал или нещо подобноlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:Хммммм !!!! има един "сводобен кабел ... ама като не знам къде да го бодна ???Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар