Здравейте колеги, днес колицата / Фиат типо 1.4 моноинжекция 1992г/ си запали нормално, минах я на газ, покарах я и още на втория светофар най-напред започна да форсира яко сама - стъпковия мотор си показа рогата. Това както и да е, мина и отмина, и друг път е било, загря и я подкарах, след това обаче започна да придърпва, все едно ту и отива ток, ту не отива, започна да подскача на тласъци, докато двигателя, зацепен престане да работи, а лампите си светят... Спирам, веднага завъртам със стартер - пали си нормално, хуква си нормално и след 20-30 сек, отново същото- заглъхва, придърпва, някой и друг гърмеж и угася, това се повтори поне около 8-10 пъти, докато съвсем престана да пали . Викам си стъпковия мотор ги прави тия , та го разкачих, и го върнах в крайно задно положение, все едно е изключен, преди с друго типо направих същото и си работеше нормално, е с малко по-ниски обороти, и така не заработи. Проверих и мисля че не греша, не идва искра на свещите, нямах време а и не съм съвсем сигурен как да проверя дали отива ток на бобината преди делкото, а и не знам дали тя ще е причината за това всичкото. Ще съм благодарен на всеки , който даде идея откъде да я захващам

Коментар