Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за монтаж на чейнджър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпросче за монтаж на чейнджър

Здравейте колеги! Някой знае ли, къде в багажника на БРАВА се монтира оригиналния чейнджър? Благодаря предварително.

Никой ли не знае?

Коментар

Вляво.Там ти излиза и кабела,ако имаш такъв.Зарвъртян е около колоната.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

На моето Браво беше захванат озад в багажника на левия калник с планка и тампончета както си му е реда.Аз го махнах и така ми седи у нас сега,само кабела и планката стоят сега.Планката е хваната под мокета някъде и не ми се кормеше да я махам като си слагах новата музика.
        Bravo 2.0 20V
        Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Кабела е там, само, че как ли не го въртях и не можах да му намеря удачно място.BULLDOG ако не те затруднява, можеш ли да направиш една снимка на планките, които са останали. Горе-долу да се ориентирам за положението на монтиране на чейнджъраБлагодаря предварително

Коментар

BULLDOG написа:
            На моето Браво беше захванат озад в багажника на левия калник с планка и тампончета както си му е реда.Аз го махнах и така ми седи у нас сега,само кабела и планката стоят сега.Планката е хваната под мокета някъде и не ми се кормеше да я махам като си слагах новата музика.
            И какво направи с чейнджъра?Не работи ли?Вземи го прехвърли към мен :D
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И ако можеш - снимай го, на Бравото само това му липсва!
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
              X