колеги понеже мн взе да лопа десния ми шарнир и се ориентирах към смяната му но случаино разбрах че вървял с носача и намерих 2 варианта за 72 лв турски и за 131 лв немски та мисълта ми е заслужава ли си да дам 131 лв за немския дали ще е 2 пъти по здрав каквато е и цената му спрямо турския ако някои има опит и наблюдение по въпроса нека пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шарнир Мареа 1.8 16V
Collapse
X
-
Re: Шарнир Мареа 1.8 16V
divlimon написа:колеги понеже мн взе да лопа десния ми шарнир и се ориентирах към смяната му но случаино разбрах че вървял с носача и намерих 2 варианта за 72 лв турски и за 131 лв немски та мисълта ми е заслужава ли си да дам 131 лв за немския дали ще е 2 пъти по здрав каквато е и цената му спрямо турския ако някои има опит и наблюдение по въпроса нека пише.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
На мен ми е много интересно дали има вариант, да се смени само шарнира и дали някой го е правил, защото единия носач го смених само заради шарнира сега и дугия ми е заминал и пак трява да сменя фактически здрав носач. Иначе моя го смених с birth за 60лв. и за сега е здрав, но нямам впечатления, защото съм минал само 2000км.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз се научих да си сменям тампоните в домашни условия остава да измисля нещо за шарнирите и ще съм цар.Все си мисля ,че ако на нов носач се постави гресьорка на шарнира и се смазва редовно няма да има проблеми с него.Имам три стари носача и ще експериментирам първо на тях и ако се получи ще пиша.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
van_dal написа:Аз си мисля дали не може да се избие шарнира от носача и да се завари нов на аргон, иначе друг вариант не виждамN.Y. State of Mind
Коментар
-
u_bo
sachma написа:van_dal написа:Аз си мисля дали не може да се избие шарнира от носача и да се завари нов на аргон, иначе друг вариант не виждам
Коментар
-
Колата е Типо, окачването е същото като при Мареята, не знам колко мм е шлайфа, майсторите се занимаваха,а и както казах беше отдавна, знам само, че шарнира е от джуган. Интересното беше, че предишния собственик ги беше сменял носачите и за нула време се разтропаха. И както написах след този ремонт за 25-30лв изкарах 40 000км.N.Y. State of Mind
Коментар
-
van_dal написа:Аз си мисля дали не може да се избие шарнира от носача и да се завари нов на аргон, иначе друг вариант не виждамФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:van_dal написа:Аз си мисля дали не може да се избие шарнира от носача и да се завари нов на аргон, иначе друг вариант не виждамN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар