Колеги,докато си разглеждах един сайт за части попаднах на следното инфо.Предлагат два вида маслени филтри за колата от подписа ми.Имам предвид 2 модела.Единият е по-голям от другият и има някакъв клапан против обратно връщане на маслото.Та кой модел е по-подходящ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видове маслен филтър
Collapse
X
-
u_bo
Re: Видове маслен филтър
dudulia написа:Колеги,докато си разглеждах един сайт за части попаднах на следното инфо.Предлагат два вида маслени филтри за колата от подписа ми.Имам предвид 2 модела.Единият е по-голям от другият и има някакъв клапан против обратно връщане на маслото.Та кой модел е по-подходящ?
-
Сега видяь,че и двато са с такъв клапан,но в зависимост от годината на производство са различни.Ето линк:http://www.parts2go.de/Filter/Oelfil...05_100259.htmlBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
u_bo
-
Мда,това ми даде и на мен сега.Вляво си избираш марка,модел и двигател,след което натискаш bestätigen. След това пак вляво виждаш едно "дърво" ,като на него отиваш на Filter/Ölfilter И двато имат такава клапа,но то май повечето филтри да не кажа всички са снабдени с подобни клапи.Просто единият е по-голям от другият.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
u_bo
dudulia написа:Мда,това ми даде и на мен сега.Вляво си избираш марка,модел и двигател,след което натискаш bestätigen. След това пак вляво виждаш едно "дърво" ,като на него отиваш на Filter/Ölfilter И двато имат такава клапа,но то май повечето филтри да не кажа всички са снабдени с подобни клапи.Просто единият е по-голям от другият.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар