Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи или бобини?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели за свещи или бобини?

Здравейте колеги понеже ми предстои поставяне на газова уредба и реших да направя профилактика на запалителната уредба макар че тя си работи перфектно и при смяната на свещите не забелязах кабели за тях, а според мен паленето става с бобини.Така ли е или аз нещо не съм догледал.И друг въпрос какво друго да проверя по запалителната уредба освен свещите (вече нови),май нямам кабели което означава че няма да ги сменявам и т.н
    Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Re: Кабели за свещи или бобини?

Harzulov написа:
    Здравейте колеги понеже ми предстои поставяне на газова уредба и реших да направя профилактика на запалителната уредба макар че тя си работи перфектно и при смяната на свещите не забелязах кабели за тях, а според мен паленето става с бобини.Така ли е или аз нещо не съм догледал.И друг въпрос какво друго да проверя по запалителната уредба освен свещите (вече нови),май нямам кабели което означава че няма да ги сменявам и т.н
    При теб няма кабели.На всеки цилиндър си имаш отделна бобина,кояо е така да се каже на лулата.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Re: Кабели за свещи или бобини?

dudulia написа:
      ..При теб няма кабели.На всеки цилиндър си имаш отделна бобина,кояо е така да се каже на лулата.
      и при това е от евтините под 100 лв. , а по-стария модел струват двойно

Коментар

Системата е почти същата като при мен с малката разлика че при вас бобините са Hitachi.Принципно в бобините рядко стават инфекции така че слагай газ и карай!До сега 1.8GT не са правили проблеми с газовите уредби само че трябва да е монтирана кадърно.Другото е късмет

Коментар

Working...
        X