Здравейте,преди седмица смених моноинжектора на колата с 4исто нов и направих едно извънградско към 400 километра. По едно време, докато си пътувах, ми светна индикатор4ето за горивото или инжектора...поне аз си мисля, 4е е то, защото е до маслото и батерията и винаги светва за няколко секунди да си прави тест преди палене....та докато си карах и ми светна и така си свети докато не загасих колата и не я запалих пак....после по някое време пак си светна...като карам из града, никога не ми се слу4ва и затова исках да питам от какво може да е...ако някой знае...също дали мога да си сваля отнякъде поне първи4на информация за колата? като индикатори и други работи....преди карах Типо 1,4 карбуратор, което подарих на тъщата (да, правилно разбрахте, на тъщата) и му бях нау4ил вси4ко..ама сега с тази Брава, пак се върнах в първи клас...Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1,4, 12V
Collapse
X
-
Тук са показани лампичките http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2219Сега ако става дума за "иконката" на инжекционна.. остава въпроса какъв е прболема със системата за впръскванеFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар