Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мерки срещу малки течове на масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мерки срещу малки течове на масло

Какво Ви е мнението и как се процедира с предлаганите по авто магазините добавки с предназначение запушване и отстраняване на малки течове от гарнитури или семеринги на двигателя(в моя случай семеринга)? Предварително Ви благодаря за участието.

Изобщо не съм настроен добре относно този метод! Маниаците ( като мен ) гледат да им е колкото се може по-чисто маслото от подобни "туткали". Различно ми е мнението за други екстри прибавяни към маслото !
    Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
    Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
    BlueStorm transforms . . .
    . . . !!!

Коментар

Re: мерки срещу малки течове на масло

stot написа:
      Какво Ви е мнението и как се процедира с предлаганите по авто магазините добавки с предназначение запушване и отстраняване на малки течове от гарнитури или семеринги на двигателя(в моя случай семеринга)? Предварително Ви благодаря за участието.
      и аз имах проблем със семеринг ...не слагай добавки ама каквито и да било ,дори и за радиатора(6те ти се запуши радиаторчето за парното) не знам на фиатите как е ама на аудито ми се сваля цялото табло и е 6 часа работа....Ако не ти тече много не го сменяй,защото за семеринг 15 кинта може да се наложи целият съединител да сменяш .
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
      X