Здравейте, имам нужда от помощта на някой колега от Пловдив, за една консултация, пишете тук или на лично, та живот и здраве в неделя да се видим и почерпим!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Rq: Някой колега от Пловдив?
Collapse
X
-
ами става въпрос че в неделя ще ходя до Пловдив да гледам една кола, и исках да помоля някой ако може да и хвърли едно око преди това, да не се окаже някой дарак. Снимки имам, придобил съм някаква представа, но ме интересува да не е кочина вътре, да няма удряно ръжди, такива работи, знаете. Писах на двама колеги лични бележки, със stef се разбрахме той да мине в събота след работа, пък аз ще пътувам в неделя, като се отзовахте толкова хора дайте да спретнем в неделята една мини фиат среща Аз два дена съм на работа и няма да имам време за нет, но в събота вечерта ще погледна форума. Телефона ми е 0898437121, званете не ме жалете, та да пием по бира в неделя
Коментар
-
ideia
ае ми щом се събрахме толкова народ аре да се саберем да видим сички тая кола и оттам да си запалим фиатите и да идем до Калояново а? ще има там събор , гонки , ..... такива работи. то тия от пловдив знаят де ама ще е готино там да се изсипем 5-6 фиата заедно а ? кво ша кажете на 25-30 км е от пловдив ???Verry Irresistible ..... By Givenchy
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар