Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за запалването

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели за запалването

Здравейте колеги!Много е изписано по темата,но пускам отново коментар,защото може евентуално да бъде полезен.Днес ми пристигнаха кабелите,които бях поръчал за колата от подписа.Производител е фирмата БЕРУ,като са произведени във Франция.Свещите ми също са БЕРУ и също са произведени във Франция.Естествено реших да замеря съпротивлението.Независимо от дължината съпротивлението варира между 2,5 и 3,2 КОма. Гарантирам за произхода на кабелите,че не са ментета.Тези данни могат да послужат за сравнение,ако някой е решил да си сменя кабелите.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Koкега,толкова трябва да бъдат.Данните са верни.БЕРУ е сериозна фирма и може да и се има доверие.

Коментар

Re: Кабели за запалването

dudulia написа:
      Здравейте колеги!Много е изписано по темата,но пускам отново коментар,защото може евентуално да бъде полезен.Днес ми пристигнаха кабелите,които бях поръчал за колата от подписа.Производител е фирмата БЕРУ,като са произведени във Франция.Свещите ми също са БЕРУ и също са произведени във Франция.Естествено реших да замеря съпротивлението.Независимо от дължината съпротивлението варира между 2,5 и 3,2 КОма. Гарантирам за произхода на кабелите,че не са ментета.Тези данни могат да послужат за сравнение,ако някой е решил да си сменя кабелите.
      Аз ко ти казах а

Коментар

Re: Кабели за запалването

idm написа:
        dudulia написа:
        Аз ко ти казах а
        Послушах те :D Сега,ако ми кажеш и нещо за маракта QH Quinton Hazel ще съм доволен.Такъв ще ми е термостата :D
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Съжелявам но немога да ти кажа нищо за тази марка сега я чувам за първи път( аз не съм специалист все пак де )Специално аз като сменях си сложих Вернет и не съжелявам че дадох 16лв повече вместо да взема ИПС.И да ма обесят вече нищо ИПС не вземам Моите старите кабели дет ти разпраях за тях че са прецакаха за една година ( 18000км ) и бяха по зле от оригиналните даже дет са на 10 годии бяха точно ИПС.

Коментар

Working...
          X