Здравейте колеги!Много е изписано по темата,но пускам отново коментар,защото може евентуално да бъде полезен.Днес ми пристигнаха кабелите,които бях поръчал за колата от подписа.Производител е фирмата БЕРУ,като са произведени във Франция.Свещите ми също са БЕРУ и също са произведени във Франция.Естествено реших да замеря съпротивлението.Независимо от дължината съпротивлението варира между 2,5 и 3,2 КОма. Гарантирам за произхода на кабелите,че не са ментета.Тези данни могат да послужат за сравнение,ако някой е решил да си сменя кабелите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за запалването
Collapse
X
-
Re: Кабели за запалването
dudulia написа:Здравейте колеги!Много е изписано по темата,но пускам отново коментар,защото може евентуално да бъде полезен.Днес ми пристигнаха кабелите,които бях поръчал за колата от подписа.Производител е фирмата БЕРУ,като са произведени във Франция.Свещите ми също са БЕРУ и също са произведени във Франция.Естествено реших да замеря съпротивлението.Независимо от дължината съпротивлението варира между 2,5 и 3,2 КОма. Гарантирам за произхода на кабелите,че не са ментета.Тези данни могат да послужат за сравнение,ако някой е решил да си сменя кабелите.
Коментар
-
Re: Кабели за запалването
idm написа:dudulia написа:Здравейте колеги!Много е изписано по темата,но пускам отново коментар,защото може евентуално да бъде полезен.Днес ми пристигнаха кабелите,които бях поръчал за колата от подписа.Производител е фирмата БЕРУ,като са произведени във Франция.Свещите ми също са БЕРУ и също са произведени във Франция.Естествено реших да замеря съпротивлението.Независимо от дължината съпротивлението варира между 2,5 и 3,2 КОма. Гарантирам за произхода на кабелите,че не са ментета.Тези данни могат да послужат за сравнение,ако някой е решил да си сменя кабелите.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Съжелявам но немога да ти кажа нищо за тази марка сега я чувам за първи път( аз не съм специалист все пак де )Специално аз като сменях си сложих Вернет и не съжелявам че дадох 16лв повече вместо да взема ИПС.И да ма обесят вече нищо ИПС не вземамМоите старите кабели дет ти разпраях за тях че са прецакаха за една година ( 18000км ) и бяха по зле от оригиналните даже дет са на 10 годии бяха точно ИПС.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар