Здравейте колеги!Решил съм да сменя предните макферсони на Мареата, защото в момента колата е с червени ,които са спортни и доста "дървено" вози с тях!Пружините са ми нормални, но амортисьорите са червени и супер твърди!Стабилна е иначе много, но возията и е кофти!!!Ако някой е сменял да сподели - искам задължително да са "меки", защото в момента немога да натисна предницата на колата - толкова са твърди!Решил съм да взема Monroe, или някаква друга марка!Дайте някакви идей!Предварително благодаря на всички, каито се отзоват!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По-меки макферсони за Фиат Мареа - откъде и какви??
Collapse
X
-
Re: По - меки макферсони за Фиат Мареа - от къде и какви :
pifakiz написа:Решил съм да взема Monroe, или някаква друга марка!SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
-
dani389 написа:Извинявам се на колегата че му използвам темата ама решил съм да сменя амортисьорите с Каяба някой да има впечатление от тях.
Коментар
-
pifakiz написа:dani389 написа:Извинявам се на колегата че му използвам темата ама решил съм да сменя амортисьорите с Каяба някой да има впечатление от тях.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
КИМИ написа:Проблема може да ти е в твърдите пружини- мисля че пружини от Типо 1.4- 1.6 стават и са по- тънки и с тях се вози хубаво и без да ти падат пломбите.Fiat Grande Punto
Коментар
-
КИМИ написа:На фиатите има два вида пружини- по- меки с по- малък диаметър и по- малко навивки- за 1.4 и 1.6,и по- твърди- те са за дизелите и 2.0 по- тежките мотори- те нямат натискане.Fiat Grande Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар