Колата от подписа започна да потропва отзад, въпросът ми е какви може да са последиците ако се изчака с ремонта около 3000-4000 км. Казаха ми че сега трябва да се сменят 4 бр. тампони и два ремонтни комплекта общо с труда по смяната около 220 лв. Между другото след ремонта на колко хил. километра мога да разчитам имайки предвид нашите пътища ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задно окачване на ФИАТ ПУНТО
Collapse
X
-
туй сичкото доста е дъфкано из този раздел...за ремонтните комплекти - погледни отзад колата - ако е разкрачена - за смяна са.... бяха по 40-42 лв. единия...тез тампони не ги знам къде са... има едни гуми под пружините, ама доколкото знам за "направи си сам", щот ги нема в магазините...п.п. ремонтните комплекти ако не ги смениш 3-4000 км. нищо нема да стане, освен факта, че се свалят трудно и упражнението да стане още по-трудно ама да му мисли тоз дет шги сменяFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Колеги на мен за тампоните и лагерите ми искат 360 лева.Ея направо са откачили.тампонте са 4 на брой. два предни и два задни,саответно ляв и десен.Тампоните са по 10 лева.За лагерите незнам колко са.http://www.axm-auto.com/ тука има почти всичко за италианските коли,има и цени.
Коментар
-
NewUser написа:Добре и след смяната на колко хил. километра мога да разчитам ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
donnna написа:кви 200 лв 2 по 40, айде 45 да са станали... 90 пари... взеха ми за смяната 35-40 лв.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
alexys_666 написа:Здравейте нов съм във форума и не знам дали пиша на правилното място.Купих си Браво 1,9 турбо дизел но ми е разкрачена задната част на ходовата част.Какъв е проблемът , най общо казано и колко ще ми струва да се оправи?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар