Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задно окачване на ФИАТ ПУНТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задно окачване на ФИАТ ПУНТО

Колата от подписа започна да потропва отзад, въпросът ми е какви може да са последиците ако се изчака с ремонта около 3000-4000 км. Казаха ми че сега трябва да се сменят 4 бр. тампони и два ремонтни комплекта общо с труда по смяната около 220 лв. Между другото след ремонта на колко хил. километра мога да разчитам имайки предвид нашите пътища ?
    Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

туй сичкото доста е дъфкано из този раздел...за ремонтните комплекти - погледни отзад колата - ако е разкрачена - за смяна са.... бяха по 40-42 лв. единия...тез тампони не ги знам къде са... има едни гуми под пружините, ама доколкото знам за "направи си сам", щот ги нема в магазините...п.п. ремонтните комплекти ако не ги смениш 3-4000 км. нищо нема да стане, освен факта, че се свалят трудно и упражнението да стане още по-трудно ама да му мисли тоз дет шги сменя
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Тез гумени тампони за запресовани на задния мост! И не се вързвай на думите майсторите, че се сваля целия мост, за да се пренабият новите тампони - сменят се намясто!

Коментар

Колеги на мен за тампоните и лагерите ми искат 360 лева.Ея направо са откачили.тампонте са 4 на брой. два предни и два задни,саответно ляв и десен.Тампоните са по 10 лева.За лагерите незнам колко са.http://www.axm-auto.com/ тука има почти всичко за италианските коли,има и цени.

Коментар

Добре и след смяната на колко хил. километра мога да разчитам ?
          Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

NewUser написа:
            Добре и след смяната на колко хил. километра мога да разчитам ?
            Един господ знае колко ще изкарат, но най-вероятно са ти лагерите на моста разбити, а те излизат доста солено около 200лв. със смяната, ако не ги смениш ще ти чука и ще почнат да ти се износват гумите, аз сега спестявам за същото
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

кви 200 лв 2 по 40, айде 45 да са станали... 90 пари... взеха ми за смяната 35-40 лв.
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

скоро сменях:4 тампона - 2 по 12 лв. и 2 по 10 лв.амортисьори - 35 лв.2 комплекта лагери на носачите - по 42 лв.труд 80 лв.общо ~ 170 лв
                Punto 1,2 60 hp '98

Коментар

donnna написа:
                  кви 200 лв 2 по 40, айде 45 да са станали... 90 пари... взеха ми за смяната 35-40 лв.
                  За смяната на моите лагери ми искат 100 лева и на мен ми се струват много, за това и не съм тръгнал да ги сменям още.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Дайте някакви кординатаи на тези сервизи (в софия) Искам да си сменя тампоните и лагерите!

Коментар

Здравейте нов съм във форума и не знам дали пиша на правилното място.Купих си Браво 1,9 турбо дизел но ми е разкрачена задната част на ходовата част.Какъв е проблемът , най общо казано и колко ще ми струва да се оправи?

Коментар

alexys_666 написа:
                        Здравейте нов съм във форума и не знам дали пиша на правилното място.Купих си Браво 1,9 турбо дизел но ми е разкрачена задната част на ходовата част.Какъв е проблемът , най общо казано и колко ще ми струва да се оправи?
                        Ползваш темата на колегата,защото имаш сходен проблем.По-нагоре няколко поста има отговор на въпроса ти.Болтовете които захващат носача към моста са ти за смяна.Водят се ремонтни комплекти и струват 40-45лв за бройка.Трябват ти 2=90лв.За работа-навсякъде взимат различно.Виж си и лагерите на задните главини как са.(Нито ти,нито колегата пишете в правилния раздел )
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Working...
                        X