Здравейте, първо да кажа че се радвам че попаднах тук Имам въпрос относно чистачките ми, от известно време не работят воабще, в началото отказваха от време на време, като изгася двигателя и дам на контакт след това тръгваха, но вече и това не помага, в един зверски дъжд имах големи премеждия из варненските улици)) та, бушоните са наред, въпроса ми е каква може да е причината в такъв случай?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava, чистачките ми не работят!
Collapse
X
-
искам да попитам .....безтова сте подхванали тематазначи за брава 1.6 ма то няма значение предполагамодзаде на джама чистачката си бачка нали движи сеобаче пущам и нали да праска и съвсем леко препръсква само олива доло края на чистачката за където е закрепена за капакакак да я продухам?пробвах с топлиика да отпуша и после да пусна водата и да изхвърли мръсотиятаама същата работа ...че не ми се сваля кората на багажника...някой идеи ?дано да се сетите нещо
Коментар
-
Ръчкането с топлийка е най-лошото за което можеш да се сетиш, по-вероятно е да има някъде запушване по тръбичката и сигурно е от клапана, той има една мембрана дето се къса и запушва, а задната кора се сваля много трудно има 5-6 болта, а отдолу 15 щипки, които са истинска мъка после при поставянето, но най вероятно ще трява да сваляш кората, откачаш маркуча и помапаш, ако има силен дебит, значи е дюзичката, сипваш й малко оцет и после лапаш основата на чистачката и духаш и се молиш да стане.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Позитивната написа:Обаче да попитам, къде се намира буксата на моторчето на чистачките и как се стига до нея?--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
ivan_dmx написа:ми ако тикна така оцет в казанчето там и почна да пръскам няма ли да се отпуши?щото знам какво е да сваляш кората на капака пф не че и без пръскачка не мога ама като я има що да не си я ползвам--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
да осещам щом като го натисна и препръсква леко...че не ми се занимава да ра зглубявам кора одзаде да продухам маркучето и ако няма ефект ...някой ако се сеща нещо как да го прочистя да казва ще съм благодаренс топлиика бях отпушил на един приятел предните чистачки аз затова пробвах и при мене ама няма ефект
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар