Здравейте, първо да кажа че се радвам че попаднах тук Имам въпрос относно чистачките ми, от известно време не работят воабще, в началото отказваха от време на време, като изгася двигателя и дам на контакт след това тръгваха, но вече и това не помага, в един зверски дъжд имах големи премеждия из варненските улици
 Имам въпрос относно чистачките ми, от известно време не работят воабще, в началото отказваха от време на време, като изгася двигателя и дам на контакт след това тръгваха, но вече и това не помага, в един зверски дъжд имах големи премеждия из варненските улици )) та, бушоните са наред, въпроса ми е каква може да е причината в такъв случай?
)) та, бушоните са наред, въпроса ми е каква може да е причината в такъв случай?

Имам въпрос относно чистачките ми, от известно време не работят воабще, в началото отказваха от време на време, като изгася двигателя и дам на контакт след това тръгваха, но вече и това не помага, в един зверски дъжд имах големи премеждия из варненските улици
 Имам въпрос относно чистачките ми, от известно време не работят воабще, в началото отказваха от време на време, като изгася двигателя и дам на контакт след това тръгваха, но вече и това не помага, в един зверски дъжд имах големи премеждия из варненските улици )) та, бушоните са наред, въпроса ми е каква може да е причината в такъв случай?
)) та, бушоните са наред, въпроса ми е каква може да е причината в такъв случай?

и се молиш да стане.
 и се молиш да стане.

ще я водя на майстор
  ще я водя на майстор

Коментар