Въпроса ми е с какво е най-добре да залепя предния фар ....Говоря за външната част,там където се захваща отгоре за бронята....Отчупи ми се парчето и сега с единия фар свалям самолетии .....С някакво двукомпонентно лепило или с някакъв силикон....за да е еластично на сътресенията ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за лепене на фар...!!!!
Collapse
X
-
Re: Съвети за лепене на фар...!!!!
etorrent написа:Въпроса ми е с какво е най-добре да залепя предния фар ....Говоря за външната част,там където се захваща отгоре за бронята....Отчупи ми се парчето и сега с единия фар свалям самолетии .....С някакво двукомпонентно лепило или с някакъв силикон....за да е еластично на сътресенията ....
-
etorrent написа:Ок..Аз мисля все пак да пробвам някво "побългаряване",че ми е интересно дали ще стане нещо ....То временната работа е най-постоянна !!!
Коментар
-
точно тези пера пластмасовите като се счупят е мноо трудно да се оправи....септември като катастрофирах и двата фара останаха здрави, но пластмасовите държачи / и двата / се счупиха... мъчиха да ги лепят и мрежа за армиране слагаха, ама афиф работа... и отидоха нещата на два нови фара п.п. да не си помислиш, че като сложиш нов фар ще ти свети по-хубаво - тц - същата работа.... няма да се научат да правят фарове италианците и тва си е....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз м/удругото съм доволен от фаровете....Но вече единия не свети на пътя,ами някъде там на небето ....Почивните дни ще го свалям и ще се пробва ...по-добре отколкото да не пробвам,ако пък нещата опират до нови няма да са стандартните ми тип Angel Eye`s !!!Поне да имам причина да ги сменям Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
аз направих така...използвах дрелка шлайф и детски конструктор от 19...и някоя си година изрязах си точни размери от металните части направих по две дупки във металната шайба в горния край и направих резба...завих ги здраво...сложих фара и леко ги огънах по формата му...направих по още една дупка и ги захванах с винтове в пластмасата...шайбата я изрязах със ъглошлайфа за да пасне...на мястото където е счупено сложих силикон със пистолет(от този дето е на пръчки) за да е гъвкаво и стана идеално...страничните части нагрях със газова горелка(голям газов поялник) за кратко и ги залепих...мисля че само с горещо лепене обаче няма да стане досаттъчно здраво...надавям се че си ме разбрал ама вече съм на бири и... ако имаш въпроси пиши на ЛС ще ти отговоряRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Само с горещ силикон няма да стане лепенето. Пробвал съм - първо, че не държи достатъчно здраво и фарът отново се люлее, и второ - след 2-3 седмици се отлепя изцяло. Вариантът с детския конструктор ми се струва направо перфектен!Иначе аз съм лепил фара си с моментно лепило, поръсено със сода за хляб (този ценен съвет го научих от JO_666 на една от срещите и му благодаря за което, както и за помощта, която ми оказа при монтирането на ксеноните ми)Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар