Помохнете! Значи преди седмица смених андренажен ремък и всички ролки, филтри и масла- и и след ден два започва при подаване на газ едно странно преритване , не набира плавно а пониакога все едно се нъчи двигателя и изведнъж се отпушва. Обадих се на монтьорите те ми казаха че най вероятно е от калпав бензин следователно аз заредих ОМВ супер 100 половин резервар но след 150км пак го има този проблем - и даже възможно е и да си внушавам но и двигателя ми доста по шумен направо като за ВРЦ-то сам. Според вас от бензина ли е или е нешто кофти боравено в сервиза. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ХГТ проблем
Collapse
X
-
Re: Браво ХГТ проблем
gmax написа:Помохнете! Значи преди седмица смених андренажен ремък и всички ролки, филтри и масла- и и след ден два започва при подаване на газ едно странно преритване , не набира плавно а пониакога все едно се нъчи двигателя и изведнъж се отпушва. Обадих се на монтьорите те ми казаха че най вероятно е от калпав бензин следователно аз заредих ОМВ супер 100 половин резервар но след 150км пак го има този проблем - и даже възможно е и да си внушавам но и двигателя ми доста по шумен направо като за ВРЦ-то сам. Според вас от бензина ли е или е нешто кофти боравено в сервиза. Благодаря предварително"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: Браво ХГТ проблем
toko написа:gmax написа:Помохнете! Значи преди седмица смених андренажен ремък и всички ролки, филтри и масла- и и след ден два започва при подаване на газ едно странно преритване , не набира плавно а пониакога все едно се нъчи двигателя и изведнъж се отпушва. Обадих се на монтьорите те ми казаха че най вероятно е от калпав бензин следователно аз заредих ОМВ супер 100 половин резервар но след 150км пак го има този проблем - и даже възможно е и да си внушавам но и двигателя ми доста по шумен направо като за ВРЦ-то сам. Според вас от бензина ли е или е нешто кофти боравено в сервиза. Благодаря предварителноFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
провери 1-во задължително бензиновото филтърче...защото е толкова малко и ако е бил калпав бензина веднага се запушва .имах същият проблем след като пробвах как върви на бензин .смених филтъра и се оправи ...а зацепването на ремъка е изключително важно ,задължително трябва да провериш и това .Само още нещо :НЕ СИПВАЙ НИКАКВИ ДОБАВКИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ,ПРОДУХВАНЕ И Т.Н.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
На мойто Типо двувалка така ми бяха зацепили ремъка с един зъб разлика. Ефекта беше нестабилни обороти на празен ход, неравномерна работа на двг с тресене, замисляне при ускорение, иначе влезе ли над 3000 об. си вървеше. Ако преди смяната на ремъка е нямало проблеми, то най-вероятно е от смянатаALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
Коментар
-
какви са синтомите ако не е зацепен правилно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар