Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е цената на оригиналните лети джанти на Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква е цената на оригиналните лети джанти на Bravo

Колеги, решил съм да започна един проект, който мисля че ще породи интерес увас:Смятам да оборудвам колата с всички възможни stock "ъпгрейди" , да сваля леко предницата надолу и съответно леко да повдигна задницата, това придружено с малко подобрение на вътрешния интериор на колата (имам някои доста добри идеи, които ще разкрия чак когато ги направя)За начало мисля да започна с джантите! Има ли някой представа каква им е цената втора ръка на пазара в момента ?
    Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
    части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
    части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
    тел. 0883437022

Re: Каква е цената на оригиналните лети джанти на Bravo

Rezko написа:
    Колеги, решил съм да започна един проект, който мисля че ще породи интерес увас:Смятам да оборудвам колата с всички възможни stock "ъпгрейди" , да сваля леко предницата надолу и съответно леко да повдигна задницата, това придружено с малко подобрение на вътрешния интериор на колата (имам някои доста добри идеи, които ще разкрия чак когато ги направя)За начало мисля да започна с джантите! Има ли някой представа каква им е цената втора ръка на пазара в момента ?
    Много добра идея, между другото аз така бях почнал да правя моята, без музиката де. Цената я има в продава. Има 2 с джанти за 100лв и 4 за 450 с гуми, които мислих да взимам но нямам $$$
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Моите ги взех за 200лв., идеално прави и без никакви забележки.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
      X