Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес стана 1 година от както купих бравата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес стана 1 година от както купих бравата

Колеги днес се сетих, че стана 1 година от купуването на бравата. Какво да кажа за тази 1 година...... дори за секунда не съжалих, че съм си купил фиат брава ( и то с най-оплювания двигател). Каква е равносметката - за тази 1 година и изминати 20000км имам ЕДНО ЕДИНСТВЕНО посещение в сервиз и то за основното обслужване! Без да броя смяната на маслото..... Е да не беше в кой да е сервиз а в този на hit-ko, направих си й основно обслужване на количката - ремъци, ролки, термостат, свещи, антифризче и от там нататък е пушка, само сипвам и карам. Може и да съм попаднал на бройка не знам, но количката е чудесна за тези парички. Просто исках да споделя, защото след толкова много чути и прочетени глупости за фиат, очаквах едва ли не, че всеки месец ще кисна по сервизи... до като мои приятели с прословутия със здравината си Голф 3 доста често посещаваха сервизчета, ама си трайкат че нали са много здрави
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Пу, да не ти е уроки със здраве да си я караш
    Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Послучай юбилея трябва да изведеш дамата(Брава-та) на романтична.....разходка . Но иначе най-важното е че си доволен от колата.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

аз за 2 години километража показва 211.023 км така че твоите 20.000 нищо не са
        фиат браво 1.4 12в
        фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!

Коментар

Колега аз съм със същия двигател като твоя скоро ще станат 2 години от като я има и проблем нямам да чукна на дърво но съм чувал за фиат че единпат като почне да се разваля край няма но то е така с всяка кола която мине 10,12години ама ако е подаржана както трябва преди това всичко ще е наред пожелавам ти още 100пъти по 20 000км. да си я караш с здраве и да не обръщаш внимание за това какво приказват за фиат ти сам го каза тези с голфофете сменя цялата кола и вика нищо и няма проблем не ми е направила .Това е от мен колега.
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Моята също я карам вече 2г и 3 месеца и няма никакви проблеми.Освен обслужването съм сменил само задни амортисьори, дискове и накладки, задно спирачно цилиндърче.Едва сега - след 25000км по дупки из Хаксово започна да потропва отпред и най верояно някой и друг носач ще се купи, ама наесен - да се доразтропа да се знае от какво е,Интересното е че като се движи направо независимо какви са дупките - няма тропане - а като съм бавно в завой - като маневрирам из паркинга - тогава тропа отдясно.Вероятно е някой тампон.Иначе с мотора нямам никакви проблеми - Селения голд на 9-10хиляди и газ до дупка!
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
            X