Здр. Моето типо е със аналогов километраж, економайзер, без оборотомер. Намерих едно със оборотомер. Въпроса ми е дали куплунзите отзад ще станат на другото табло, има ли смисъл да го купувам. (Един приятел ми каза че оборотомера е заложен като кабели и само като го включа ще тръгне). Има вариант да си купя и цялото арматурно табло щото моето няма жабка . и барче към скоростния лост. Моля хората които са се сблъсквали със подобни проблеми за съвет/и.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арматурите на Типо - Взаимозаменяемост ?
Collapse
X
-
Адаш, да ти кажа, почти са ти казали правилно, ама не е точно така. Значи, истината е, че не са еднакви отзад, и за да смениш от цифрово - към аналгово табло трябва да работи поялника. Един колега преди време го е правил, не че е невъзможно, но просто не е толкова просто. Това от мен, иначе ако си решил да го смениш, ще го направиш, Но си вземи някой който разбира от токове и не прекалявайте с алкохола Конкретно по въпроса ти, да можеш да ги смениш, няма проблем. Само може да се наложи маааалко да си поиграешп.п.малко съм се объркал в началото.... и не съм ти разбрал въпроса, ама сега знаеш че можеш и с цифрово да го сменишСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар