Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арматурите на Типо - Взаимозаменяемост ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Арматурите на Типо - Взаимозаменяемост ?

Здр. Моето типо е със аналогов километраж, економайзер, без оборотомер. Намерих едно със оборотомер. Въпроса ми е дали куплунзите отзад ще станат на другото табло, има ли смисъл да го купувам. (Един приятел ми каза че оборотомера е заложен като кабели и само като го включа ще тръгне). Има вариант да си купя и цялото арматурно табло щото моето няма жабка . и барче към скоростния лост. Моля хората които са се сблъсквали със подобни проблеми за съвет/и.
    Fiat Tipo 1.6 DOHC

...

Никой ли няма данни по въпроса ?
    Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

Адаш, да ти кажа, почти са ти казали правилно, ама не е точно така. Значи, истината е, че не са еднакви отзад, и за да смениш от цифрово - към аналгово табло трябва да работи поялника. Един колега преди време го е правил, не че е невъзможно, но просто не е толкова просто. Това от мен, иначе ако си решил да го смениш, ще го направиш, Но си вземи някой който разбира от токове и не прекалявайте с алкохола Конкретно по въпроса ти, да можеш да ги смениш, няма проблем. Само може да се наложи маааалко да си поиграешп.п.малко съм се объркал в началото.... и не съм ти разбрал въпроса, ама сега знаеш че можеш и с цифрово да го смениш
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ами и двете табла са аналогови, но неговото е като на Бубачко! А иска да си вземе като на Ваньо!

Коментар

Взаимозаменяемост

При Темпрата аналоговите табла са абсолютно еднакви, има си фабрично заложена инсталация за оборотомера. Преди доста време смених таблото на моята абсолютно без никакъв проблем. Предполагам, че и при Типото е така.

Коментар

Благодаря за инфото

Много благодарности на всички Наистина става дума за смяна на аналогово със аналогово ще го взема и ще видим какво става :D
            Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

Working...
            X