След малък инцидент, между двете врати няма парче ламарина от едната врата, а другата е смачкана Възможно ли е да се поправи така че, да не личи или слагането на ламарини и нитове е неизбежно?
Защо не звъннеш на Италянеца да питаш дали нямат същия цвят врати... може да се окаже, че цената за изкърпване, китосване, боядисване на двете врати ще е сходна с тази на две от Италянеца със същия цвят като твоя...
Крпеното си остава кърпено, след време по заварките ще избият ръжди, по добре е според мен с друга врата.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Колега ако караш колата по далго време вземи си нови(втора рака) врати защтото при мен изби ръжда на третата врата малко защто колата най-ВЕРОЯТНО има удар отзад от личен опит ти го казвам моята кола я взех преди две години и чак сега изби за това ти казвам две нови врати и всичко ще е 6. :D
То толкова са били и майстори - направи ли се като хората няма да има проблем.Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Ами идеята за здрави врати е много добра но при италиянеца не е вярното място. За моето типо врата там струваше 100 ЛВ и отвратително отношение на продавачите. А на друга морга 25лв. Вие си правете изводите... Отдавна там беше мястото... вече е ... нямам думи.
Ами идеята за здрави врати е много добра но при италиянеца не е вярното място. За моето типо врата там струваше 100 ЛВ и отвратително отношение на продавачите. А на друга морга 25лв. Вие си правете изводите... Отдавна там беше мястото... вече е ... нямам думи.
За отношението на продавачите при Италианеца!!!-И аз нямам думи -а пък са едни измамници -не ти е работа!?!?Два пъти идвах от Велинград за едни скорости на Бравата защото ме бяха преметнали първия път.Ако можете колеги първо търсете по другите морги и накрая при него
Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...
Ако не те затруднява, попитаи! Аз сега си чакам парите от каското и се надявам да покрият ремонта
Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...
Ако не те затруднява, попитаи! Аз сега си чакам парите от каското и се надявам да покрият ремонта
Питах още преди няколко дни, ама забравих да пиша.Каза 250лв. като предната врата щяло да трябва цялата да се боядиса,защото била сгъната и над лайсната, а задната само под нея.Цената е с всичко, материали, боя и т.н.Така че, не знам дали не е по-добре наистина да потърсиш нови врати направо.p.s. Serviza e v Ov4a Kupel.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Питах още преди няколко дни, ама забравих да пиша.Каза 250лв. като предната врата щяло да трябва цялата да се боядиса,защото била сгъната и над лайсната, а задната само под нея.Цената е с всичко, материали, боя и т.н.Така че, не знам дали не е по-добре наистина да потърсиш нови врати направо.p.s. Serviza e v Ov4a Kupel.
Миналата година с голям пазърлък с италиянеца напълно оборудвана врата 2 броя по за 125 кинта бройката.Имах късмет да намеря същия цвят като бояджиите само ги освежиха.После поразхвърлях това онова на безценица и почти ми дойдоха на половин цена макар че имам още чаркалаци от тях но вече не ми се разправя а може и да ми потрябват и на мен.Така че си направи сам сметката кое ти е по изгодно и кое ще стане по добре според теб.
Колежке, вчера си купих цветна задна броня за пунтото за 30 лв от една автоморга на Околовръстното (навсякъде ми даваха цени от 50лв нагоре), питах и за врати - 50лв струва необорудвана врата. Ако имаш интерес ми пиши да ти дам телефон и адрес.А как стана тази беля?
Коментар