След малък инцидент, между двете врати няма парче ламарина от едната врата, а другата е смачкана Възможно ли е да се поправи така че, да не личи или слагането на ламарини и нитове е неизбежно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поправка на врати?
Collapse
X
-
Колега ако караш колата по далго време вземи си нови(втора рака) врати защтото при мен изби ръжда на третата врата малко защто колата най-ВЕРОЯТНО има удар отзад от личен опит ти го казвам моята кола я взех преди две години и чак сега изби за това ти казвам две нови врати и всичко ще е 6. :DFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
То толкова са били и майстори - направи ли се като хората няма да има проблем.Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Други врати да ...
Ами идеята за здрави врати е много добра но при италиянеца не е вярното място. За моето типо врата там струваше 100 ЛВ и отвратително отношение на продавачите. А на друга морга 25лв. Вие си правете изводите... Отдавна там беше мястото... вече е ... нямам думи.Fiat Tipo 1.6 DOHC
Коментар
-
Re: Други врати да ...
emillio написа:Ами идеята за здрави врати е много добра но при италиянеца не е вярното място. За моето типо врата там струваше 100 ЛВ и отвратително отношение на продавачите. А на друга морга 25лв. Вие си правете изводите... Отдавна там беше мястото... вече е ... нямам думи.
Коментар
-
trace написа:Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!
Коментар
-
BEAUTY написа:trace написа:Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:BEAUTY написа:trace написа:Иначе по темата - имам добър майстор, мога да го питам колко ще струва(ориентировъчно, не казвам да ходиш при него)А за врати от Италианеца - като ги гледам как стоят отвън...
Коментар
-
Колежке, вчера си купих цветна задна броня за пунтото за 30 лв от една автоморга на Околовръстното (навсякъде ми даваха цени от 50лв нагоре), питах и за врати - 50лв струва необорудвана врата. Ако имаш интерес ми пиши да ти дам телефон и адрес.А как стана тази беля?Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар