Харесах си едно Bravo в автокъща в Кюстендил, но се оказа, че не работят и двете ел. стъкла. На лявата дръжка на вратата дори липсва копчето за десния прозорец. Искам да попитам от какво може да е. Ходих при майстор, който ми каза, че не е от бушон и че може би е от моторчетата, които вдигат стъклата. Може ли също да ми посочи някои евентуална цена за поправката. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ел. стъклата на Bravo 1.2 16V 2000г.
Collapse
X
-
Re: Проблем с ел. стъклата на Bravo 1.2 16V 2000г.
vladimvr написа:Харесах си едно Bravo в автокъща в Кюстендил, но се оказа, че не работят и двете ел. стъкла. На лявата дръжка на вратата дори липсва копчето за десния прозорец. Искам да попитам от какво може да е. Ходих при майстор, който ми каза, че не е от бушон и че може би е от моторчетата, които вдигат стъклата. Може ли също да ми посочи някои евентуална цена за поправката. Благодаря предварително.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
До сега не съм чувал ел стъклата да не работят от моторчетата, винаги проблема е в копчетата и кабели. При тебе трява да има модул контролиращ ел. стъклата, може и в него да е проблема. На майстор аз вяра нямам!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар