Харесах си едно Bravo в автокъща в Кюстендил, но се оказа, че не работят и двете ел. стъкла. На лявата дръжка на вратата дори липсва копчето за десния прозорец. Искам да попитам от какво може да е. Ходих при майстор, който ми каза, че не е от бушон и че може би е от моторчетата, които вдигат стъклата. Може ли също да ми посочи някои евентуална цена за поправката. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ел. стъклата на Bravo 1.2 16V 2000г.
Collapse
X
-
Re: Проблем с ел. стъклата на Bravo 1.2 16V 2000г.
vladimvr написа:Харесах си едно Bravo в автокъща в Кюстендил, но се оказа, че не работят и двете ел. стъкла. На лявата дръжка на вратата дори липсва копчето за десния прозорец. Искам да попитам от какво може да е. Ходих при майстор, който ми каза, че не е от бушон и че може би е от моторчетата, които вдигат стъклата. Може ли също да ми посочи някои евентуална цена за поправката. Благодаря предварително.и по принцип като вземаш кола пробвай абсолютно всичко че да можеш да смъкваш от цената
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
До сега не съм чувал ел стъклата да не работят от моторчетата, винаги проблема е в копчетата и кабели. При тебе трява да има модул контролиращ ел. стъклата, може и в него да е проблема. На майстор аз вяра нямам!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар