Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ФИАТ БРАВА 97г. 1.6 - със 75 км/ч ТРЕПЕРИ !!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ФИАТ БРАВА 97г. 1.6 - със 75 км/ч ТРЕПЕРИ !!!!!!

Имам проблем с Фиата!!! Понеже скоро го взех и забелиазвам едно треперене или вибрация не мога точно да го обясня, когато карам с около 75 км/ч. Започва от 70 и утихва след 80, но най много е към 75. Треперенето е като че ли предницата подскача на горе. Може ли някой да даде мнение да локализирам проблема за да търся решаването му.
    Fiat Brava, '97, 1.6, нормална газова Ловато (бивша)
    Форд Мондео 1.8 '05 (сегашна)

Гума, Провери си гумите за цицини, баланс, кривина по джантите и т.н.
    brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
      Гума, Провери си гумите за цицини, баланс, кривина по джантите и т.н.
      Поддържам!
      BRAVO 1,6 16V. Много бяга!

Коментар

Честно казано и аз мислих, че може да е нещо свързано с гумите (баланс или повреда на гумата), но си мисля че ако наистина е така би трябвало като карам още по бързо трептенето на предницата да се усилва. А то над 80 км/ч се оправя. Дори я карах и със 160 км/ч.
        Fiat Brava, '97, 1.6, нормална газова Ловато (бивша)
        Форд Мондео 1.8 '05 (сегашна)

Коментар

androo написа:
          Честно казано и аз мислих, че може да е нещо свързано с гумите (баланс или повреда на гумата), но си мисля че ако наистина е така би трябвало като карам още по бързо трептенето на предницата да се усилва. А то над 80 км/ч се оправя. Дори я карах и със 160 км/ч.
          Според мен също е от гумите ( джантите) , наскоро задна дясна джанта ми беше леко изкривена и почваше да вибрира на 130 и изчезваше на 140, а със 160 не го правеше. Зависи къде се получава резонанс. Случвало ми се е и същото от 110 до 120 със балон.
          Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г

Коментар

Working...
          X