Здравейте колеги,значи аз съм на 19г. и си търся кола,спрял съм се на пунто,поло и ибиза,но пунтото май най си ме радва,та бих искал да ми кажете нещо за него.Харесал съм едно 1.1 6speed,понеже несъм наясно можете ли да ми кажете нещо повече за този модел,разбрах че е моно инжекция,което е добре при положение,че се замисля по-натам за газ.Гледах в автокъщите 5-6 пунтовци и на всичките им бяха омаслени двигателите,това някакво слабо място ли е или какво,има ли проблем че 1.1 са без хидравлика,много ли е досадно да се върти волана или не се усеща при положение,че колата е лека.Много ви моля да ми дадете някаква информация за тях,като цяло и специално за този модел с 6 скорости,защото като за първа кола бих искал да си взема нещо дето няма да ми създава проблеми или поне не големи.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за пунто 1.1 - 6 speed
Collapse
X
-
Като цяло варианта е добър-за града колата е пъргава и разхода е приличен. По-добрият вариант е 1.2 - 75 коня пълна инж. Монтажа на газовото излиза, като на моното, така че проблеми няма. Но колата върви много повече и я има с хидравлика, абе без хидравлика е гадно. Моторите им са много добри, така че трябва да се гледа как го е стопанисвал предният собственик. Относно омасляването проблемна е гарнитурата на клапаните - след известно време протича, но смяната и трае 5 мин. а тя струва около 4 лв. Успех.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар