Моля колегите с този автомобил и каращи със 165/65/14 да кажат колко си помпат гумите. Аз от разни каталози и autodata и т.н. нищо не мога да разбера(дават някакъв голям диапазон). В момента ми са 2.2 предните и изглеждат като мекици, пък колата си вози твърдо. Как ги помпите вие?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помпане гуми Пунто 1.7TD
Collapse
X
-
Моите са на 2,4 и изглеждат нормално. Друг е въпроса ти къде си ги помпил и колко точно показва барометъра(или там каквото е). Веднъж си ги помпих на ОМВ с тези преносимите хуйни и после се оказа че едната задна съм я наблъскал над 3 Атм. а там показваше 2.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
van_dal написа:Моите са на 2,4 и изглеждат нормално. Друг е въпроса ти къде си ги помпил и колко точно показва барометъра(или там каквото е). Веднъж си ги помпих на ОМВ с тези преносимите хуйни и после се оказа че едната задна съм я наблъскал над 3 Атм. а там показваше 2.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
rusee написа:Аз имам ръководството,само че на италиянски и за максимален товар е посочено 2.2,ама и аз на толкова си ги правя щот предните изглеждат меки.П.С:мойта не е дизел ама е със същия размер гумиFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Re: Помпане гуми Пунто 1.7TD
bogidar написа:Моля колегите с този автомобил и каращи със 165/65/14 да кажат колко си помпат гумите. Аз от разни каталози и autodata и т.н. нищо не мога да разбера(дават някакъв голям диапазон). В момента ми са 2.2 предните и изглеждат като мекици, пък колата си вози твърдо. Как ги помпите вие?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар