Значи в сервизното Haynes е показано че на двигателя ми отвън трябва да има поставени 2 датчика за детонации в двигателя а ги нямам. Това фатално ли е и къде трябва да са свързани?къде точно на двигателя трчбва да стоят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за детонации
Collapse
X
-
Датчик за детонации
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
За бравото 1.6 16 вhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз миналата седмица смених моя. Работата му е да подава сигнал към компютъра и да променя предварението, чрез измерените детонации. При мен стои отзад на блока завива се с болт и изглежда подобно на тези антени, които се завиват към купето. При теб свети ли ти индикатор на таблото инжекция, ти как разбра че ти ги няма?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами светва на моменти когато с 40 на 4 та и подам газ, а също и когато е студена. Дали е от това?Ако ги няма постоянно ли би трябвало да свети?Разбрах че ги няма като огрелдах целия мотор от всички страни и няма нищо закачено отвънИмаш ли снимка да видя как изглежда това чудо?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Re: Датчик за детонации
infineon написа:Значи в сервизното Haynes е показано че на двигателя ми отвън трябва да има поставени 2 датчика за детонации в двигателя а ги нямам. Това фатално ли е и къде трябва да са свързани?къде точно на двигателя трчбва да стоят?
Коментар
-
Re: Датчик за детонации
Stefan Hadjov написа:infineon написа:Значи в сервизното Haynes е показано че на двигателя ми отвън трябва да има поставени 2 датчика за детонации в двигателя а ги нямам. Това фатално ли е и къде трябва да са свързани?къде точно на двигателя трчбва да стоят?--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Колега,нека да бъде по-мек тонът ти.Тук не става въпрос да се лъже някого.Всеки споделя това,което знае.Всеки може да сбърка.Това,че при твоят тип двигател свети дадена лампа,в даден случай не означава,че и при другите е така.А дори и да бъде,човек може да сбърка.Аз мисля,че г-н Хаджов е един от малкото в този форум,който е много добре запознат с устройствата на двигателите.Не искам да те засягам с това мое мнение по никакъв начин и моля да бъда извинен,ако съм те засегнал.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колега,нека да бъде по-мек тонът ти.Тук не става въпрос да се лъже някого.Всеки споделя това,което знае.Всеки може да сбърка.Това,че при твоят тип двигател свети дадена лампа,в даден случай не означава,че и при другите е така.А дори и да бъде,човек може да сбърка.Аз мисля,че г-н Хаджов е един от малкото в този форум,който е много добре запознат с устройствата на двигателите.Не искам да те засягам с това мое мнение по никакъв начин и моля да бъда извинен,ако съм те засегнал.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Значи двигателя ми е 182А4.000 от по старите 1.6 16v с металните колектори.Искам да разбера само как изглежда, не ми се ходи на сервиз за нещо което мога да го видя и сам а и нямам много пари.Интересува ме как изглежда тоя гад конкретно за МОЯ двигател и къде стои - отпред или отзад на двигателяhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:Значи двигателя ми е 182А4.000 от по старите 1.6 16v с металните колектори.Искам да разбера само как изглежда, не ми се ходи на сервиз за нещо което мога да го видя и сам а и нямам много пари.Интересува ме как изглежда тоя гад конкретно за МОЯ двигател и къде стои - отпред или отзад на двигателяA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар