Цената на литър Тутела е 11лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло за хидравликата на волана
Collapse
X
-
Ако старото масло е мръсно и черно, без промивката, рискувате и новото пак да се зацапа! Така че вместо да си играете да правите процедурата два пъти, по-добре е още на първата смяна!Не знам във вашите градове как е, но тук има на доста места гаражи, които за 5 лв. изсмукват със шприц цялата гадост. Така си спестявате играчката със спринцовката. А със спринцовка е адски гадно и трудно, като се омажете с масло, омазва се и буталото на спинцовката и става почти невъзможно за изтегляне (поне при мен беше така като дърпах масълце през щеката)!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Ако старото масло е мръсно и черно, без промивката, рискувате и новото пак да се зацапа! Така че вместо да си играете да правите процедурата два пъти, по-добре е още на първата смяна!Не знам във вашите градове как е, но тук има на доста места гаражи, които за 5 лв. изсмукват със шприц цялата гадост. Така си спестявате играчката със спринцовката. А със спринцовка е адски гадно и трудно, като се омажете с масло, омазва се и буталото на спинцовката и става почти невъзможно за изтегляне (поне при мен беше така като дърпах масълце през щеката)!
Коментар
-
Rokambol написа:С шприц ефекта е само, че ще стане по-бързо. За цялостна промивка трябва да се развият щуцерите, да се източи маслото (и пак ще остане), да се налее новото, след време и то да се махне по същия начин и чак тогава ще сме горе-долу сигурни, че поне 80-90% е сменено.Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар