Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предно стъкло на Мареа.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предно стъкло на Мареа.

Колеги , кажете каде мога да отида да сменят предното стъкло на Мареата . Интерисува ме стъклата които монтират в определения сервиз да са качествени и монтажа да бъде извършен без забележки коректно.Ако има колеги а то със сигурност има които са минали по този ред да дават съвет каде.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Отговорих ти в другата тема, но виж и тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25137
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Нещо конкретно сервиз,каде и т.н.т.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

В Пловдив знае ли някой каде има сервиз за Автостъкла.

Коментар

стъкло

Колега в Пловдив знам 2 сервиза ,първият е на карловско шосе и се казва Мустанг, а другият КобраПиши в нета за да ти излезнат адресите то4ните,ама аз ти препоръ4вам Мустанг,щото в кобрата много си надуха цените.Някаде за твоята излизаше в Мустанг 135 с монтажа а в Кобрата 165 лв
          Nissan Primera 1.6 16v P11
          ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: стъкло

kantarev написа:
            Колега в Пловдив знам 2 сервиза ,първият е на карловско шосе и се казва Мустанг, а другият КобраПиши в нета за да ти излезнат адресите то4ните,ама аз ти препоръ4вам Мустанг,щото в кобрата много си надуха цените.Някаде за твоята излизаше в Мустанг 135 с монтажа а в Кобрата 165 лв
            Колега какво производство са стъклата , защото в Карлово ми предлагат турско за 165лв. с монтажа но неми харесва с една синьо-зеленикава ивица отгоре широка около 10см. голяма селяния , въобще като го видях и и се отказах.Попитах за тонирано като оригиналното без тази ивица те ми изтърсиха че без ивица били по-скъпи :D държат се като някакви монополисти.Така че чакам коментар от колеги които магат да дават някаква информация по въпроса.

Коментар

Working...
            X