Колеги , кажете каде мога да отида да сменят предното стъкло на Мареата . Интерисува ме стъклата които монтират в определения сервиз да са качествени и монтажа да бъде извършен без забележки коректно.Ако има колеги а то със сигурност има които са минали по този ред да дават съвет каде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предно стъкло на Мареа.
Collapse
X
-
Отговорих ти в другата тема, но виж и тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25137Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
стъкло
Колега в Пловдив знам 2 сервиза ,първият е на карловско шосе и се казва Мустанг, а другият КобраПиши в нета за да ти излезнат адресите то4ните,ама аз ти препоръ4вам Мустанг,щото в кобрата много си надуха цените.Някаде за твоята излизаше в Мустанг 135 с монтажа а в Кобрата 165 лвNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: стъкло
kantarev написа:Колега в Пловдив знам 2 сервиза ,първият е на карловско шосе и се казва Мустанг, а другият КобраПиши в нета за да ти излезнат адресите то4ните,ама аз ти препоръ4вам Мустанг,щото в кобрата много си надуха цените.Някаде за твоята излизаше в Мустанг 135 с монтажа а в Кобрата 165 лвФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар