Моята пък имаше много малка дупка в радиатора! Толкова малка,че да не оставя мокру скеди отдолу и да изчезва антифриза! Решението беше една добавка за запушване на охладителни системи - много добра, английска за 8 лева я взех, но забравих как се казва, като се прибера ще и напиша името, защото наистина ми помогна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем с Фиат Брава..моля за отговор от опитни хора
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
-
Ние така губехме антифриз, близо 6 месеца не можа никой да разбере какво става. Що антифриз наляхме в тази кола не е истина! Нямаше никакви признаци за гарнитура - пушак през ауспуха и разни други. Обаче в едни момент колата взе да губи обороти, гаснеше, и други такива. А бе, направо се скапа в едни момент! Направо се шашнах като отвориха двигателя - гарнитурата беше ... направо я нямаше, толкова беше зле! Да не те плаша обаче първо това ми идва като чета. Айде, успех! Забравих да напиша, че сменихме почти всичко по охладителната система, без ефект! А, колкото за цената всичко ни излезе 200лв. - гарнитури, шлайф на главата, масло, филтър, майстор. Пак тънко минахме мисля :DFIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Голям проблем с ФИат брава..моля за отговор от опитни хо
Stefan Hadjov написа:Koлега, ако се губи интензивно охлад.течност и не се вижда от къде изтича проблема е известен.Тече ти радиаторчето на парното и течноста е под мокета на пода на коплата.Това не е най лошото. По-лошо е, че ако имаш еърбег централата му е точно под това радиаторче и от теча заминава и тя. Свети ли ти ламбата на еърбега на таблото, ако имаш такъв.Ако нямаш еърбег - само ново радиаторче и си готов.
Коментар
-
Re: Голям проблем с ФИат брава..моля за отговор от опитни хо
niko_ymn написа:Stefan Hadjov написа:Koлега, ако се губи интензивно охлад.течност и не се вижда от къде изтича проблема е известен.Тече ти радиаторчето на парното и течноста е под мокета на пода на коплата.Това не е най лошото. По-лошо е, че ако имаш еърбег централата му е точно под това радиаторче и от теча заминава и тя. Свети ли ти ламбата на еърбега на таблото, ако имаш такъв.Ако нямаш еърбег - само ново радиаторче и си готов.
Коментар
-
Това е много лошо. Недай си боже да се наложи да влиза в употреба тая възглавница. За половин година от есента като наливах антифриз до сега ми е паднало нивото с малко повече от половин резервоарче ако съдя по нивото в разширителния съд за доливане. Как може да се бръкне до това радиаторче за да се провери по-от-близо ако не се наблюдава подгизване на мокета?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар