Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

След 120 км/ч.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

След 120 км/ч.

Имам един въпрос. До 120 си ускорява нормално,след това имам чувството, че някой почва да ме дърпа назад. Натискам газта до дупка, но ускорява бавно. Къде може да е проблема?
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Проблема се нарича 1.4!

Коментар

Дали?Ако е така значи няма проблем.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Re: след 120км

bicho1976 написа:
        Имам един въпрос.До 120 си ускорява нормално,след това имам чувството че някой почва даме дърпа назад.Натискам газта до дупка но ускорява бавно.Къде може да е проблема?
        Проблем няма. Освен този, че не караш Ферари.Шегувам се. Аз съм със същия двигател, не е ракета. 120-140 няма да ги направиш бързо.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз повече от 120 не вдигам,но като тръгнеш да изпреварваш си едруго да има тяга.Даже и добавка сложих днес,дали си въобразявам незнам но има малко подобрение.
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
            Аз повече от 120 не вдигам,но като тръгнеш да изпреварваш си едруго да има тяга.Даже и добавка сложих днес,дали си въобразявам незнам но има малко подобрение.
            Ползата от добавката е че като я сложиш започваш да си въобразяваш че е тръгнала колата повече.А аз като си измия колата имам чувството също че колата ми е тръгнала повече.Психологически моменти колега,какво да правиш........

Коментар

Не съм карал 1.4 но си мисля че е от това. Моята е 1.8 и нямам проблем при тези скорости, днес даже карах със 140 и колите пред мен си ги изпреварвах със 160-180.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                bicho1976 написа:
                Ползата от добавката е че като я сложиш започваш да си въобразяваш че е тръгнала колата повече.А аз като си измия колата имам чувството също че колата ми е тръгнала повече.Психологически моменти колега,какво да правиш........
                Товаа с измиването и при мен и при баща ми е така :D колкото за скоростта с 1.6 ми беше жал да вдигна повече от 160 165 все пак 4500 оборота ако се не лъжа, но има вътък за още
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Явно колегитес 1.6 не са ме разбрали правилно,не съм казал че вдига само 120 ,а че след това ускорява по бавно.А що се отнася за измиването ,ако има някой желание да си премерим конете.Няма да си мия пежото 1.9 124 коня
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                    Явно колегитес 1.6 не са ме разбрали правилно,не съм казал че вдига само 120 ,а че след това ускорява по бавно.А що се отнася за измиването ,ако има някой желание да си премерим конете.Няма да си мия пежото 1.9 124 коня
                    Колата ти няма никакъв проблем. На 1.4 са му толкова възможностите
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

bicho1976 написа:
                      е ся и аз мога да намеря едно 136 коня :D
                      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Аз обаче за разлика от теб няма да го търся,просто го имам.Ей такива келеши най ги обичам.Аз задавам въпрос а те се правят на отворковци.Просто заключете тази тема .
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                          Аз обаче за разлика от теб няма да го търся,просто го имам.Ей такива келеши най ги обичам.Аз задавам въпрос а те се правят на отворковци.Просто заключете тази тема .
                          Келеша, както могат всички да забележат, а и ти след като си прочетеш мнението е явно, че си ти
                          Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

И от 120 нагоре си набира добре .Не требва да е все едно те дарпат назад. За 1,4 екстра си варви Фичката

Коментар

TOSHIRO написа:
                              bicho1976 написа:
                              Келеша, както могат всички да забележат, а и ти след като си прочетеш мнението е явно, че си ти
                              И кой се е направил на отворко, че не разбрах и аз. Хората си казват мнението. Ако не го искаш, не го търси.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X