Имам един въпрос. До 120 си ускорява нормално,след това имам чувството, че някой почва да ме дърпа назад. Натискам газта до дупка, но ускорява бавно. Къде може да е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След 120 км/ч.
Collapse
X
-
Re: след 120км
bicho1976 написа:Имам един въпрос.До 120 си ускорява нормално,след това имам чувството че някой почва даме дърпа назад.Натискам газта до дупка но ускорява бавно.Къде може да е проблема?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
bicho1976 написа:Аз повече от 120 не вдигам,но като тръгнеш да изпреварваш си едруго да има тяга.Даже и добавка сложих днес,дали си въобразявам незнам но има малко подобрение.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:bicho1976 написа:Аз повече от 120 не вдигам,но като тръгнеш да изпреварваш си едруго да има тяга.Даже и добавка сложих днес,дали си въобразявам незнам но има малко подобрение.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
bicho1976 написа:Явно колегитес 1.6 не са ме разбрали правилно,не съм казал че вдига само 120 ,а че след това ускорява по бавно.А що се отнася за измиването ,ако има някой желание да си премерим конете.Няма да си мия пежото 1.9 124 коняBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
bicho1976 написа:Явно колегитес 1.6 не са ме разбрали правилно,не съм казал че вдига само 120 ,а че след това ускорява по бавно.А що се отнася за измиването ,ако има някой желание да си премерим конете.Няма да си мия пежото 1.9 124 коняRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
bicho1976 написа:Аз обаче за разлика от теб няма да го търся,просто го имам.Ей такива келеши най ги обичам.Аз задавам въпрос а те се правят на отворковци.Просто заключете тази тема .Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:bicho1976 написа:Аз обаче за разлика от теб няма да го търся,просто го имам.Ей такива келеши най ги обичам.Аз задавам въпрос а те се правят на отворковци.Просто заключете тази тема .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар