Днеска ходих да ми регулират предницата и като излязох и покарах установих че волана ми е по-крив отколкото беше. Та това регулиране нали се прави там, за да отида някъде другаде да ми я настроятн отново
Днеска ходих да ми регулират предницата и като излязох и покарах установих че волана ми е по-крив отколкото беше. Та това регулиране нали се прави там, за да отида някъде другаде да ми я настроятн отново
Може ако ти е барано нещо по таблото и ти е махан волана да е сложен направо на крива предница , и сега като са я изправили да стой на криво Само предполагам може и да греша
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Имай на предвид, че освен да е направо волана, трябва да има равни завъртания до пълен ляв и пълен десен! Можеш да се върнеш при реглажистите с основание и да изискаш като рекламация да ти изправят волана!
Здравей колега!От реглажа се е изкривил волана,много е важно да е добър майстора и стенда!На мен ми направиха реглаж и волана ми стоеше леко криво ,въпреки че го вадих и слагах при изправени гуми...След това отидах на реглаж в Маргел ,на входа на София от Ботевградско шосе, много съм доволен .Застопориха волана и след реглажа волана се изправи ,без да се налага да го свалят и слагат наново...
Коментар