Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Волана на реглаж ли се регулира?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Волана на реглаж ли се регулира?

Днеска ходих да ми регулират предницата и като излязох и покарах установих че волана ми е по-крив отколкото беше. Та това регулиране нали се прави там, за да отида някъде другаде да ми я настроятн отново
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Re: Волана на реглаж ли се регулира?

Interceptor написа:
    Днеска ходих да ми регулират предницата и като излязох и покарах установих че волана ми е по-крив отколкото беше. Та това регулиране нали се прави там, за да отида някъде другаде да ми я настроятн отново
    Може ако ти е барано нещо по таблото и ти е махан волана да е сложен направо на крива предница , и сега като са я изправили да стой на криво Само предполагам може и да греша
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Точно там се прави,ако си забелязал,застопорява се в средно положение с приспособление и след това се прави регулировката.
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Да забелязах го това приспособление. Явно не са го били поставили точно

Коментар

Имай на предвид, че освен да е направо волана, трябва да има равни завъртания до пълен ляв и пълен десен! Можеш да се върнеш при реглажистите с основание и да изискаш като рекламация да ти изправят волана!

Коментар

Миналото лято минах на реглаж в Ниткар в М.Р. с "лазери" е и го направиха добре. Тогава струваше 15лв.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз ходих в Муни на Мазда уж с най-модерната апаратура ....Я го обясни къде се намира това

Коментар

На първия светофар за меден рудник завиваш наляво, караш 30м и пак наляво. Намира се точно с/у бензиностанцията на Петрол в началото на м.р.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Да сетих се къде е. Мерси

Коментар

Здравей колега!От реглажа се е изкривил волана,много е важно да е добър майстора и стенда!На мен ми направиха реглаж и волана ми стоеше леко криво ,въпреки че го вадих и слагах при изправени гуми...След това отидах на реглаж в Маргел ,на входа на София от Ботевградско шосе, много съм доволен .Застопориха волана и след реглажа волана се изправи ,без да се налага да го свалят и слагат наново...

Коментар

отивай при същитеняма смисъл да плащаш втори пътда се научат да си вършат работата
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                      X