Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра

КОлеги луднах.Харесах си Ланчия Либра.Колата е с двигател 1,8 ,който мисля че е фиатовският двигател.Моля колегата ВО,ако види това съобщение да ми отговори на следните въпроси:1.Има ли части за колата (ударена е леко и ще ми трябва предна броня,преден фар и преден калник)2.Скъпа ли е поддръжката ,като цяло (изключвам двигателя защото там съм наясно с цените)3.На какво да се набелгне при огледа (стандартни дефекти)Благодаря много на отзовалите се!
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Виж тук www.lancia-bg.com
    forza forever

Коментар

Абе и аз ги гледам Либрите от извастно време - добре изглеждат, ама много грозни отпред бееее......Пък аз искам като си видя колицата да ми трепка душицата!Като Бравата.Затова сега се насочих кум 156 комби- Спортвагон, или ако малко повече почакам - Нова Крома...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Абе и аз ги гледам Либрите от извастно време - добре изглеждат, ама много грозни отпред бееее......Пък аз искам като си видя колицата да ми трепка душицата!Като Бравата.Затова сега се насочих кум 156 комби- Спортвагон, или ако малко повече почакам - Нова Крома...
        Явка,да ти е честито мнение 2222 :D За сега изскочи Либра,но още не е огледана колата Не мога да влезна в контакт с продавача.Стискайте палци да стане. Иначе 156 комби също е в полезрението ми.Вярно ,че либрата е грозна отпред,ама нали аз съм вътре, и няма да я гледам отпред

Коментар

Re: Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра

dudulia написа:
          КОлеги луднах.Харесах си Ланчия Либра.Колата е с двигател 1,8 ,който мисля че е фиатовският двигател.Моля колегата ВО,ако види това съобщение да ми отговори на следните въпроси:1.Има ли части за колата (ударена е леко и ще ми трябва предна броня,преден фар и преден калник)2.Скъпа ли е поддръжката ,като цяло (изключвам двигателя защото там съм наясно с цените)3.На какво да се набелгне при огледа (стандартни дефекти)Благодаря много на отзовалите се!
          Искам само да уточня че останах с убеждението че си в грешка нещо( може и да се лъжа де ) тоя мАтор 1,8 е 131коня С варияторче е ( сутрин на студено кат го планеш и попритраква убуу кат ЖТД ) монтират го по рядко на Фиати маи маи само на Купе и Пунто ХГТ. Тъи че цените на обслужването са малко по различни отколкото на един мотор от Браво да речем 1,8! Не че е много фрапантна разликата ма все пак. Иначе горивната система пак си е Хитачи. Пак всеки цилиндър е с отделна бобина.Има балансиращи валове( между другот аз все се ланех да питам ма маи се оказа че и другия мотор 182А2000 също го има във варият със и без баланс валове) Съединителя е хидравличен Общо зето разясних за ДВГто ходовата част си е ок само ги мъчат там Стабилизиращите щанги( тях ги огледаи добре! ) Маи вече измислиха някакъв начин за предната как да и сменят само тампоните че цялата е бая цифра ма за задната няма още нищо измислено че маи и не се предлага кат резервна част цяла. Един от детските проблеми е водачите на Ел.Стъклата пластмасовиса и се чупят! Може това да доведе до по големи бели понякога и да се наложи смяна на целия механизъм за вдигането.Колкото до части почнаха вече да се намират тук там по моргите( конкретните неща за които питаш обаче не се знае имали ги нямали ги ) Ем успех ша чакаме да свирнеш да кажеш ко е станало след огледа.

Коментар

Значи свиркам.Сделка няма да има.Благодаря много за съвета.Аз не можах да видя колата,че е на 800км от мен,но мои приятели ходиха да я огледат.С риск да бъде изтрита от модераторите ето я обявата : http://www.autoscout24.de/Details.as...одавача дава и фар.Има и 4 зимни гуми с джанти.Колата е на неизвестен брой километри.Казвам неизвестен ,защото са между 90 и 150 000км.Точно колко са не е ясно.Говорих с предполседният собственик на колата.Километража е сменян и в момента показва 59 000км,но не е ясно на колко точно километри е бил сменен.Салонат бил леко захабен,което не знам дали е проблем за кожата.Климатика не е ясно дали работи,защото навън е било 13 градуса и не е можело да бъде тестван.Двигателя е потраквал в началото,заради вариатора предполагам.Иначе удара не е засегнал двигателя и окачването.В крайна сметка мен ме отказа неизвестноста от километрите,а аз си търся кола до 100 000км ( реални)Иначе като цена мисля,че не е никак лоша.Все пак благодаря на отзовалите се!

Коментар

dudulia написа:
              Значи свиркам.Сделка няма да има.Благодаря много за съвета.Аз не можах да видя колата,че е на 800км от мен,но мои приятели ходиха да я огледат.С риск да бъде изтрита от модераторите ето я обявата : http://www.autoscout24.de/Details.as...одавача дава и фар.Има и 4 зимни гуми с джанти.Колата е на неизвестен брой километри.Казвам неизвестен ,защото са между 90 и 150 000км.Точно колко са не е ясно.Говорих с предполседният собственик на колата.Километража е сменян и в момента показва 59 000км,но не е ясно на колко точно километри е бил сменен.Салонат бил леко захабен,което не знам дали е проблем за кожата.Климатика не е ясно дали работи,защото навън е било 13 градуса и не е можело да бъде тестван.Двигателя е потраквал в началото,заради вариатора предполагам.Иначе удара не е засегнал двигателя и окачването.В крайна сметка мен ме отказа неизвестноста от километрите,а аз си търся кола до 100 000км ( реални)Иначе като цена мисля,че не е никак лоша.Все пак благодаря на отзовалите се!
              Колега,познавам много добре немския пазар.Кола в този клас и тези екстри,2000 год.до 100000 клм. в топ-състояние е невъзможно да се намери за 2000 евро.Цената на горната кола е много добра,независимо проблема отпред ляво.Верно е че има неяснота с историята на колата.Но като се купуват коли от нашия пазар данеби да се знае нещо за историята и-пълно невидение във всяко отношение.Успех ти желая в избора.

Коментар

Благодаря колега Хаджов!Знам,че тази кола е доста по-добра от тези,които се внасят в България,но в крайна сметка аз си избирам кола от Германия, имам възможност да търся такава и не бързам.Ще изскочи зайчето,просто се иска търпение Затова си позволих да пуна линка към колата,защото е огледана, удара е засегнал само бронята и калника,и ако някой проявява интерес може да си я купи.Цената според мен също е добра.Благодаря за пожеланията!

Коментар

Re: Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра

dudulia написа:
                  Съжалявам, че чак сега го видях ама... 1. - Рядко се намират габаритни части за колата. Иначе както се каза, все по-често изникват.2. - Ами като цяло не е евтина, както и не е скъпа поддръжката - все пак евтино и скъпо за различни хора са съвсем две различни степени.3. - Абсолютно стандартни дефекти няма - просто автомобил, който се гледа като състояние или ти харесва, или не ти харесва.А това дали ще си купиш автомобил приблизително тази година, този клас под 100к км. то аз лично съм много скептично настроен, но все пак не километрите движат колата, важното е как е гледана преди това.Успех все пак с търсенето и ако имаш конкретни въпроси няма проблем да ти отговоря точно.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                  X