КОлеги луднах.Харесах си Ланчия Либра.Колата е с двигател 1,8 ,който мисля че е фиатовският двигател.Моля колегата ВО,ако види това съобщение да ми отговори на следните въпроси:1.Има ли части за колата (ударена е леко и ще ми трябва предна броня,преден фар и преден калник)2.Скъпа ли е поддръжката ,като цяло (изключвам двигателя защото там съм наясно с цените)3.На какво да се набелгне при огледа (стандартни дефекти)Благодаря много на отзовалите се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра
Collapse
X
-
Абе и аз ги гледам Либрите от извастно време - добре изглеждат, ама много грозни отпред бееее......Пък аз искам като си видя колицата да ми трепка душицата!Като Бравата.Затова сега се насочих кум 156 комби- Спортвагон, или ако малко повече почакам - Нова Крома...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе и аз ги гледам Либрите от извастно време - добре изглеждат, ама много грозни отпред бееее......Пък аз искам като си видя колицата да ми трепка душицата!Като Бравата.Затова сега се насочих кум 156 комби- Спортвагон, или ако малко повече почакам - Нова Крома...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра
dudulia написа:КОлеги луднах.Харесах си Ланчия Либра.Колата е с двигател 1,8 ,който мисля че е фиатовският двигател.Моля колегата ВО,ако види това съобщение да ми отговори на следните въпроси:1.Има ли части за колата (ударена е леко и ще ми трябва предна броня,преден фар и преден калник)2.Скъпа ли е поддръжката ,като цяло (изключвам двигателя защото там съм наясно с цените)3.На какво да се набелгне при огледа (стандартни дефекти)Благодаря много на отзовалите се!
Коментар
-
Значи свиркам.Сделка няма да има.Благодаря много за съвета.Аз не можах да видя колата,че е на 800км от мен,но мои приятели ходиха да я огледат.С риск да бъде изтрита от модераторите ето я обявата : http://www.autoscout24.de/Details.as...одавача дава и фар.Има и 4 зимни гуми с джанти.Колата е на неизвестен брой километри.Казвам неизвестен ,защото са между 90 и 150 000км.Точно колко са не е ясно.Говорих с предполседният собственик на колата.Километража е сменян и в момента показва 59 000км,но не е ясно на колко точно километри е бил сменен.Салонат бил леко захабен,което не знам дали е проблем за кожата.Климатика не е ясно дали работи,защото навън е било 13 градуса и не е можело да бъде тестван.Двигателя е потраквал в началото,заради вариатора предполагам.Иначе удара не е засегнал двигателя и окачването.В крайна сметка мен ме отказа неизвестноста от километрите,а аз си търся кола до 100 000км ( реални)Иначе като цена мисля,че не е никак лоша.Все пак благодаря на отзовалите се!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
dudulia написа:Значи свиркам.Сделка няма да има.Благодаря много за съвета.Аз не можах да видя колата,че е на 800км от мен,но мои приятели ходиха да я огледат.С риск да бъде изтрита от модераторите ето я обявата : http://www.autoscout24.de/Details.as...одавача дава и фар.Има и 4 зимни гуми с джанти.Колата е на неизвестен брой километри.Казвам неизвестен ,защото са между 90 и 150 000км.Точно колко са не е ясно.Говорих с предполседният собственик на колата.Километража е сменян и в момента показва 59 000км,но не е ясно на колко точно километри е бил сменен.Салонат бил леко захабен,което не знам дали е проблем за кожата.Климатика не е ясно дали работи,защото навън е било 13 градуса и не е можело да бъде тестван.Двигателя е потраквал в началото,заради вариатора предполагам.Иначе удара не е засегнал двигателя и окачването.В крайна сметка мен ме отказа неизвестноста от километрите,а аз си търся кола до 100 000км ( реални)Иначе като цена мисля,че не е никак лоша.Все пак благодаря на отзовалите се!
Коментар
-
Благодаря колега Хаджов!Знам,че тази кола е доста по-добра от тези,които се внасят в България,но в крайна сметка аз си избирам кола от Германия, имам възможност да търся такава и не бързам.Ще изскочи зайчето,просто се иска търпение Затова си позволих да пуна линка към колата,защото е огледана, удара е засегнал само бронята и калника,и ако някой проявява интерес може да си я купи.Цената според мен също е добра.Благодаря за пожеланията!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
Re: Спешно ми трябва инфо за Ланчия Либра
dudulia написа:КОлеги луднах.Харесах си Ланчия Либра.Колата е с двигател 1,8 ,който мисля че е фиатовският двигател.Моля колегата ВО,ако види това съобщение да ми отговори на следните въпроси:1.Има ли части за колата (ударена е леко и ще ми трябва предна броня,преден фар и преден калник)2.Скъпа ли е поддръжката ,като цяло (изключвам двигателя защото там съм наясно с цените)3.На какво да се набелгне при огледа (стандартни дефекти)Благодаря много на отзовалите се!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар