Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странна температура след удар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странна температура след удар

Здравейте. след удар си счупих колата. една от щетите бяха двата радиатора (климатичния и водния). сега колата (браво 1.6 16V 96) вече върви от няколко дни, но забелязвам че държи по- ниска температура от тази преди катастрофата. стрелката не се вдига повече от средата на скалата, отделно пада много рязко и се качва, както и трепти нестабилно. радиатора който ми сложиха е втора употреба. като погледна в разширителния съд ми се струва че водата всеки път е на различно ниво- не изклзчвам и да има теч някаде.въпроса ми е дали ми е заминал термостата и имате ли идея защо така се промени показанието на температурата- може ли да е в последствие от прегряване!
    фиат браво sx 1.6/16в/96

Re: странна температура след удар

kristian_22 написа:
    ...стрелката не се вдига повече от средата на скалата, ...
    Така трябва да е, а като се включи перката на радиатора и пре мен тресе много с леко падане на оборотите за секунда а това за нивото на течността в компенсационното казанче като загрее колата и спра пада, на минимум. Като отворя да излезе въздуха и си се качва на макс , но не мърда ( все между мин и макс варира ). Гледай само да не почне да пада под минимума , до тогава според мен вс трябва да е ок
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
    X