Колеги помагайте. Мимето я карам с бензин на който му е добавяно олово просто този се намира и е безплатен. Какво мога да и причиня с него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вредно ли е да се кара с оловен бензин?
Collapse
X
-
Повреда ли ?! Че аз що чувам от всякъде, че бензинът с олово е по-добър за нормалната работа на двигателя ?? Интересно ми е д чуя и други мнения с факти.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Сигурно от някоя казарма Между другото освен да прецакаш катализатора и да замине ламбда сондата не виждам какво друго може да и стане на колата.Все пак щом е на аванта с 1 резервоар избиваш ламбда сондата.Друг е въпроса,че ще влезне в авариен режим и ще качи разхода,ама какво ти пука?Нали е без пари :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Майната му на катализатора той вече си отива. Навъртях 1600-1700км от както я взех колата все с тоя бензин още никви аномалии .ПС: Бензина си е най-нормален от бензиностанция само, че за нуждите които се използва му се добавят добавкиза да се качи октановото число и олово.Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
-
Абе и аз ако карам без пари ще жертвам една ламбда сонда, катализатор вече така или иначе нямам. А има и доста по-евтини сонди, а и не вярвам да се прецака за 1000 км. сондата с такъв бензин. Ако издържа дори и 2000 км си на голяма далавера.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Чакайте малко, аз да ви кажа една тънка сметка като вашите по-горе:-Бензина му е без пари, което ще рече че и да замине ламбдата - какво от това, малко ще му вдигне разхода.На вървежа едва ли ще му се отрази съществено. Повече би ме притеснявало повишеното октаново число, ама ако не е над 100 - няма проблемиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Жули не се притеснявай, зависи колко бензин имаш, ако е повечко карай. Все пак с 300 литра бензин без пари ще си купиш ламбда и катализатор от спестеното. За да си сигурен купи си една жигулка и карай смело!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Жули не се притеснявай, зависи колко бензин имаш, ако е повечко карай. Все пак с 300 литра бензин без пари ще си купиш ламбда и катализатор от спестеното. За да си сигурен купи си една жигулка и карай смело!Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар