имам няколко въпросчета...за втория съм малко на Х дали да го задам че много ме е яд ама...айде...та първия ми е относно моята кола...нещо много здраво взе да ми удря на метал отзад в дясно...много ме притеснява какво може да е...като се има в предвид че сега съм предвидил пари да я вкарвам в бокса за някой неща това направо ме ошашка и сега незнам дали ще имам достатъчно...другото...стрелката на температурата ми си прави каквото си поиска...от лични наблюдения стигам до извода че термостата си отваря и затваря нормално...при кратко каране радиатора ми си е студен или съвсем леко топъл а при по дълго задължително е горещ...да ама стрелката на температурата все стои долу или...постоянно се движи нагоре надолу...обикновено след по дълъг път като спра и я оставя да работи стрелката скача точно до средата и аха да я подмине се включва перката издухва и пада пак долу...мисля че може да е някой температурен датчик ама знам ли...дори незнам къде да го търся а сега нямам $ и за нов термостат..та ако някой знае нещо по въпроса...ще съм му благодарен а и кажете ми къде във Варна мога да отида на качествена диагностика?
другият ми въпрос е относно един колега...понеже вече се носят слухове че нашата фирма е спонсор на фиат...вече има 5-6 фиата всякакви браво ТД100 брава ТД100 и ЖТД105 ,мареа 1,8 16в и ЖТД130, пунто-кабрио...та един колега сега си купи брава...1.6 16в...голям прос...купи я без дори да я види а един месец му надувах главата да не прави така...та сега е на Х...вчера му докараха колата...първи проблем като е в движение му премигва лампата с дюзичката на таблото като е на празен ход на място няма премигване...втори проблем премигва му лампата на ръчната спирачка...трети проблем днес той живее на центъра на Варна и до работа докато стигне останал без грам вода...колата прегряла и изхвърлила всичката...сега се чуди и се вае тръгна си от работа с една 10Л туба с вода за изпът..та...някакви предположения за водата аз предполагам или термостат или и аз незнам като доливаше вода нямаше следи от масло или други такива ама каза че докато карал стрелката на температурата му забила на червеното...и едва като започнал да долива вода се включила перката на радиатора...та той ме помоли да ви попитам и за марка за ролки ремъци и консумативи които бихте му препоръчали...понеже аз от бензини си нямам много представата се обръщам към вас...кажете какво да сменя и какво да направи колата е 1.6 16в 97-ма год има и клима...а и какво масло да слага? а ако кажете и сервиз във Варна надежден цена нямате
а ще го направим и него почетен форумец 
айде наздраве аз отварям бирата и чакам да ви потече мисълта

Коментар