изпадна ми добра оферта от вносителя на оригиналното BMW масло за България, някой има ли впечатления да сподели, мислех селения да си сложа, но това въпросното казват че е добро директно от Германия идва с гарантиран произход и струва 10 лв на литър, пък на мен ще ми го дадат наполовина и се чудя дали от него да сложа или да заложа на Селенията?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за мазилото
Collapse
X
-
KPEMATOP написа:BMW масло в ЕЛИТ АУТО е 6 или 7лв литъра 15 на 40VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Dostin написа:blue_g написа:колеги, ще сменям маслото на пунтото ....колко литра трябва да взема...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
изпадна ми добра оферта от вносителя на оригиналното BMW масло за България, някой има ли впечатления да сподели, мислех селения да си сложа, но това въпросното казват че е добро директно от Германия идва с гарантиран произход и струва 10 лв на литър, пък на мен ще ми го дадат наполовина и се чудя дали от него да сложа или да заложа на Селенията?
Коментар
-
Dostin написа:Nino аз го взех от маг. на "Стамболийски" 155, просто не съм предполагал, че може да има такава разлика в цените (щях да спестя 10 лв.)за другия път ще знамSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ех маслото
Бих ви препоръчал да посетите http://cmi.bg/bg/index_bg.htm Там в ПРОДУКТИ -MORRIS-има една статия "Какво масло да избера". Мисля, че ще ви е интересно. Аз бих казал, че най-добро е подходящото масло. А кое е подходящо, зависи от няколко показателя. Най-важните са изброени в статията. И се ПАЗЕТЕ от ментетаBravo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар