Аз !! 2 Пъти съм слагал от шел LPGas мисля че се казва много му е добра цената и аз хванах няква промоциа та за 30 лв ми дадоха 6 литра !!! ми трябва да ти кажа че за 10 000 км сичкото отиде - гори го и на 2рата седмица стана черно !!! сега сложих и аз max life и ще видим. А аз най доволен си бях от selenia. В книгата на колата си го пише, и тва мисля е единственото масло минерално става въпрос на което му дават 15-20 хил. км. следи го и на мен ми е интересно дали и на теб ще ти го гори и ще стане ли черно ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за мазилото
Collapse
X
-
sev написа:kiro_of_the_day написа:sev написа:...иначе не съм чувал човек доволен от маслата на Шел...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: masla
EXECUTE написа:здравейте, някой може ли да ми каже за двигател над 280 х.км. какво масло е подходящо, освен марка, така и вид -минералнно...и т.н., както и гъстота 10W40 и т.н. поздравиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: masla
stef написа:EXECUTE написа:здравейте, някой може ли да ми каже за двигател над 280 х.км. какво масло е подходящо, освен марка, така и вид -минералнно...и т.н., както и гъстота 10W40 и т.н. поздравиFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Ако някой се интересува - ето една интересна дискусия по темата и то с участието на познати никове...http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...=5&part=1&vc=1VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mazgarev написа:да ви питам... на мойта Брава - 87000км сипвам Castrol Magnetic - полусинтетично... казват че е добро за градско каране... и не е от най-евтините... та мисълта ми е като не е синтетично а полусинтетично има ли някакви проблеми?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Сложих си от въпросното масло (виж първи пост) и като му дойде времето ще докладвам. Пиша горният ред, защото така и никой не каза, че е ползвал такова - сигурно съм първият във форума. Е аз пък експериментирах, дано да е за добро...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар