Голем майтап, колеги!Като завия рязко надясно с по-висока скорост и колата изгасва. Колата е от подписа, има АГУ Tartarini слагана в Италия. На какво може да се дължи?ПП Сега се сещам че гасне и на наклон като съм със висока скорост и тръгна да спирам рязко....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При рязък завой надясно ми гасне ... :)
Collapse
X
-
Погледни тази тема... да не е нощо подобно?!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E7%E0%E2%EE%E9Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Re: При рязък завой надясно ми гасне ...
easylife написа:Голем майтап, колеги!Като завия рязко надясно с по-висока скорост и колата изгасва. Колата е от подписа, има АГУ Tartarini слагана в Италия. На какво може да се дължи?ПП Сега се сещам че гасне и на наклон като съм със висока скорост и тръгна да спирам рязко....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: При рязък завой надясно ми гасне ...
Пичое и при мен е таи като се движа с над 80 и мина на свободна и гасне ако сам кам 60-70 няма проблем , а за завоите като завиваш лампичката вероятно ти светка че нямаш масло ... аз я натъпкал яко с масло и не ми праи проблеми ама минали на свободна кам 100 или 120 до 80 си гасне... инач на бенз нямам проблеми.Межо другото изпарителя и цялата газова ми са чисто нови... LAVATO ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
atanas71 това за изпарителя го разбрах. Сега ме е яд, че като ходих да чистя изпарител тоз ми предложи направо нов за 135 лв. - трябваше да се нявия Fiat_Punto11 - мене не ми светва лампата на маслото. Даже хич не ми свети в момента ама тва е друга тема.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
easylife написа:atanas71 това за изпарителя го разбрах. Сега ме е яд, че като ходих да чистя изпарител тоз ми предложи направо нов за 135 лв. - трябваше да се нявия Fiat_Punto11 - мене не ми светва лампата на маслото. Даже хич не ми свети в момента ама тва е друга тема.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Обърнете си въздухувода, от който смуче въздух да не е с/у посоката на движение. Като е с/у вятъра при изключване гасне, защото от високата скорост влиза малко под по-високо налягане и обеднява сместа. Но и смяна поне на мембрани също е добре да се направи. Излиза около 65 лв ако не се лъжа труда със закупуването ако я правят в сервиз.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Както казах вече проблема ти е от центробежното движение на мембраната или е отслабнало магнитчето или пружинката.Ако изпарителя ти е поставен по посока на движение на колата , а той явно е така щом колата ти гасне в завои на дясно , промени монтажа на изпарителя от вертикално положение го наклони към десния калник 60-70 градуса и проблема ще се реши времено.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар