Здравеите колеги имам едно такова запитване сутрин като запаля путото мк2 1,2 8в на студен двигател за секунди оборотите падат почти да огасне и поле се вастановяват и няма проблем после аз зимата направо гасне и като го запаля пяк няма ядове от какво може да е благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък проблем с оборотите на пунто
Collapse
X
-
Може да е от температурния датчик. Компютъра си мисли че ще запали с толкова бензин, колкото му показва датчика - но той му показва грешно и мотора съответно не държи обороти в първия момент. После като види че са ниски оборотите си ги дооправя с мототорчето за празен ход.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
Най-вероятно е моторчето за празния ход.Като подадеш газ гасне ли пак?Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
ето виж тази тема, може да ти помогне. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=аз също съм с Пунто 1. но това няма значение, защото и на пунто 1 не мога да ти кажа къде се намира тази джаджа.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
1.2 8v до 2003 са почти същите !!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ПОД кутията на въздушния филтърPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
проблем с високите обороти на пунто ?
здравеите имам проблем тук от месеци с високите обороти !по някои път колата ми даржи над 2000 обор. и после се вурсира сама мн чудно от какво може да е ,но лошо е че го прави за малко и после може да него направи дълго време и после пак се появи !!савети за помощт моля !благодаря предварителноpunto1.2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар