Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мили в Километри на Fiat Tipo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мили в Километри на Fiat Tipo

Здравейте, имам много голям проблем и се надявам да ми помогнете.... от няколко години имам Fiat Tipo от скоро започна да ми отчита в мили, а не в километри как да оправя това..таблото ми е електронно..моля ви ако някои знае нещо по въпроса нека ми пише.Благодаря.Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org

Баси умното Типо....
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Мили в Км

Otklonenieto написа:
      здравеите имам много голям проблем и се надявам да ми помогнете.... от няколкогодини имам Фиат Типо от скоро започна да ми отчита в мили а не в км как да оправя това..таблото ми е електронно..моля ви ако нqкои знае нещо по въпроса нека ми пише .Благодаря.Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
      Колега, проблема ти е много трудно разрешим, и не си едниствения, за съжаление. Трябва да се обърнеш към специалист, който се занимава с ЕКУ, централи на еърбеци, чип тунинг, въобще да е много в час. Със сигурност се прави. Аз лично прекарах месеци в ровене из мрежата е какви ли не експерименти с колата, но без резултат. Срещу 100лв един местен специалист ми реши проблема. Това от мен. Все пак моите опити бяха преди повече от 5 г., възможно е ситуацията да се е променила. Без да съм напълно сигурен, но доколкото помня, проблема беше в самото табло. Тогава табло, втора ръка вървеше 200лв, в момента е не повече от 50-60лв. И това е решение. Задължително пробвай, преди да плащаш.P.S. Виждам, че си от региона...Пращам ти ЛС с координати на местен специалист.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
      X