Навремето колежката Майска имаше проблем с радиатора само че на Браво.В нейния случай на мястото на пробката за която говориш трябваше да се завие щуцер.Ако искаш пиши и ЛС да ти каже къде точно е магазина,понеже и тя като теб казваше че трудно се намират тези дреболии.Успех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, направих голяма дивотия...
Collapse
X
-
колега същия проблем имах и на бравото ... реших го с болтче и вчера-завчера видях на един магазин за рено авточасти въпросните пробки аз така те са за рено 21 пробки и са за маркучите на парното като че ли един и същ производител ги е направил....болта не съм го мръднал че да не вземе да се преебе но се запасих с такива пробки...фиат браво 1.4 12в
фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!
Коментар
-
grnka написа:колега същия проблем имах и на бравото ... реших го с болтче и вчера-завчера видях на един магазин за рено авточасти въпросните пробки аз така те са за рено 21 пробки и са за маркучите на парното като че ли един и същ производител ги е направил....болта не съм го мръднал че да не вземе да се преебе но се запасих с такива пробки...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Ок ще потърся имам нещо в предвид и ще ти пиша. Я да уточним това за Пунтото ли беше? Аз ще снимам тази джаджа за да кацеш дали е тя.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Здравейте ,отново възраждам тази тема ,просто защото се сблъсках със същия проблем само че става въпрос за пробка горе на радиатора...опитах с малко канаколит на върха на отверка , но явно е запекло здраво...давайте идеи как да махна останалата гад в резбата ...също ако някой е купувал скоро от някъде такива пробки,че не можах да намеря никъде ....Ще съм благодарен ,ако някой даде съвет ...----------------------------
Bravo 1.4 12v 1996г.
Коментар
-
batkoroko написа:Здравейте ,отново възраждам тази тема ,просто защото се сблъсках със същия проблем само че става въпрос за пробка горе на радиатора...опитах с малко канаколит на върха на отверка , но явно е запекло здраво...давайте идеи как да махна останалата гад в резбата ...също ако някой е купувал скоро от някъде такива пробки,че не можах да намеря никъде ....Ще съм благодарен ,ако някой даде съвет ...Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Ясно ми стана че няма да намеря такава пробка и ще я заместя с един месингов болт ,но проблема остана как да махна тази част която се счупи и остана навита в резбата ...с метчик ли нещо да се пробвам ...доста е спекла и с отверка и лепило не се получава ....давайте идеи....----------------------------
Bravo 1.4 12v 1996г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар