Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, направих голяма дивотия...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Навремето колежката Майска имаше проблем с радиатора само че на Браво.В нейния случай на мястото на пробката за която говориш трябваше да се завие щуцер.Ако искаш пиши и ЛС да ти каже къде точно е магазина,понеже и тя като теб казваше че трудно се намират тези дреболии.Успех.

Коментар

Tornado написа:
      Споко пък ти я навии един болт 6 милиметра обикновенна резба мисля е и си бетон.
      Ето това беше..благодаря колега.Впрочем..по магазините никъде няма такава пробка..
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

колега същия проблем имах и на бравото ... реших го с болтче и вчера-завчера видях на един магазин за рено авточасти въпросните пробки аз така те са за рено 21 пробки и са за маркучите на парното като че ли един и същ производител ги е направил....болта не съм го мръднал че да не вземе да се преебе но се запасих с такива пробки...
        фиат браво 1.4 12в
        фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!

Коментар

grnka написа:
          колега същия проблем имах и на бравото ... реших го с болтче и вчера-завчера видях на един магазин за рено авточасти въпросните пробки аз така те са за рено 21 пробки и са за маркучите на парното като че ли един и същ производител ги е направил....болта не съм го мръднал че да не вземе да се преебе но се запасих с такива пробки...
          Лошото колега е, че пробката е в комплект с 4 (четири) маркуча и я няма никъде...дай координати на този магазин? Благодаря.
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

А бе няма ли на близо автоморги бе човек?
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
              А бе няма ли на близо автоморги бе човек?
              Абе има...питах на 2 места, ама няма..само при Италианеца не съм проверил...нямах време.За сега проблема е решен, както каза Tornado
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Тука мисля че мога да намеря, ама как да получиш?
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

NikMar написа:
                  Тука мисля че мога да намеря, ама как да получиш?
                  Амиии....освен да ми пратиш по куриер за моя сметка...с наложен платеж? Ще ти бъда задължен.
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ок ще потърся имам нещо в предвид и ще ти пиша. Я да уточним това за Пунтото ли беше? Аз ще снимам тази джаджа за да кацеш дали е тя.

Коментар

NikMar написа:
                      Ок ще потърся имам нещо в предвид и ще ти пиша. Я да уточним това за Пунтото ли беше? Аз ще снимам тази джаджа за да кацеш дали е тя.
                      За пунтото от подписа френдче
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Отивам да я взема.

Коментар

Заседналото парче се вади с помоща на поялник, а на мястото му се завива меден(бронзов) болт
                          Fiat Marea 1.8i 16V
                          Fiat Tipo 1.4i 8V
                          Fiat Punto 1.6i 8V
                          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Здравейте ,отново възраждам тази тема ,просто защото се сблъсках със същия проблем само че става въпрос за пробка горе на радиатора...опитах с малко канаколит на върха на отверка , но явно е запекло здраво...давайте идеи как да махна останалата гад в резбата ...също ако някой е купувал скоро от някъде такива пробки,че не можах да намеря никъде ....Ще съм благодарен ,ако някой даде съвет ...
                            ----------------------------
                            Bravo 1.4 12v 1996г.

Коментар

batkoroko написа:
                              Здравейте ,отново възраждам тази тема ,просто защото се сблъсках със същия проблем само че става въпрос за пробка горе на радиатора...опитах с малко канаколит на върха на отверка , но явно е запекло здраво...давайте идеи как да махна останалата гад в резбата ...също ако някой е купувал скоро от някъде такива пробки,че не можах да намеря никъде ....Ще съм благодарен ,ако някой даде съвет ...
                              аз сложих там най-обикновен болт и няма проблемикарам си така
                              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Ясно ми стана че няма да намеря такава пробка и ще я заместя с един месингов болт ,но проблема остана как да махна тази част която се счупи и остана навита в резбата ...с метчик ли нещо да се пробвам ...доста е спекла и с отверка и лепило не се получава ....давайте идеи....
                                ----------------------------
                                Bravo 1.4 12v 1996г.

Коментар

Working...
                                X