Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на пластмасата под двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на пластмасата под двигателя

Колеги става въпрос за пласмасата под двигателя на колата от подписа.Стана така ,че я дочупих неволно на две парчета е, но останаха и две парчета които са хванати с болтове към предния мост.Там през една малка дупчица се вижда нещо подобие на гайка но според мен не е защото е обло нещо.Като въртиш болта той се върти но трябва явно контра да се хване но е невъзможно през тая малка дупчица и пък ви казах ,че е обло нещо отгоре. Та колеги който го е свалял моля да напише как го е направил.
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Re: смяна на пласмасата под двигателя

georgidinkov написа:
    Колеги става въпрос за пласмасата под двигателя на колата от подписа.Стана така ,че я дочупих неволно на две парчета е, но останаха и две парчета които са хванати с болтове към предния мост.Там през една малка дупчица се вижда нещо подобие на гайка но според мен не е защото е обло нещо.Като въртиш болта той се върти но трябва явно контра да се хване но е невъзможно през тая малка дупчица и пък ви казах ,че е обло нещо отгоре. Та колеги който го е свалял моля да напише как го е направил.
    На бравото са едно винтове захванати в щипки едни, които в целия фиат и по вратите и корите са най-глупавото според мен нещо правено в колата. Та чупи ги направо и слагай болтове с гайки с шайби , да не се занимаваш с тях повече Залепи кората предварително и си свиркай. Най-лесно е така
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

ще проверя за това което казваш но незнам дали и при мен е така защото отдоло е глава на болт 14.Дано да е като твоята за да си реша проблема по лесно.Благодаря ти.
      Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Коментар

georgidinkov написа:
        ще проверя за това което казваш но незнам дали и при мен е така защото отдоло е глава на болт 14.Дано да е като твоята за да си реша проблема по лесно.Благодаря ти.
        При мен май имаше един такъв , но беше подменян . Ако видиш щипка не се двуоми направо в някой железария нови болтчета с гайки и така.
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
        X