Колеги става въпрос за пласмасата под двигателя на колата от подписа.Стана така ,че я дочупих неволно на две парчета е, но останаха и две парчета които са хванати с болтове към предния мост.Там през една малка дупчица се вижда нещо подобие на гайка но според мен не е защото е обло нещо.Като въртиш болта той се върти но трябва явно контра да се хване но е невъзможно през тая малка дупчица и пък ви казах ,че е обло нещо отгоре. Та колеги който го е свалял моля да напише как го е направил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на пластмасата под двигателя
Collapse
X
-
Re: смяна на пласмасата под двигателя
georgidinkov написа:Колеги става въпрос за пласмасата под двигателя на колата от подписа.Стана така ,че я дочупих неволно на две парчета е, но останаха и две парчета които са хванати с болтове към предния мост.Там през една малка дупчица се вижда нещо подобие на гайка но според мен не е защото е обло нещо.Като въртиш болта той се върти но трябва явно контра да се хване но е невъзможно през тая малка дупчица и пък ви казах ,че е обло нещо отгоре. Та колеги който го е свалял моля да напише как го е направил.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
georgidinkov написа:ще проверя за това което казваш но незнам дали и при мен е така защото отдоло е глава на болт 14.Дано да е като твоята за да си реша проблема по лесно.Благодаря ти.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар