момчета... за всеки влак си има пътници... линеата и на мен мноо ми харесва... предпочитам я пред новото браво, щото има багажник, а аз съм с дечурлига, столчета, седалки, чанти, колички, паяци.... няма универсална кола... или ше е голяма, или ше е малка, или конете не достигат или мястото малко или ше е ниска, или ша друса... всичко в този живот е компромис и трябва да прецениш с какво точно да направиш компромиса... и не всеки е Роман Абрамович да решава компромисите с пари или с мноо пари...колега - успех и да се пофалиш, че доста народ се ослушваме май за таз Линеа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Fiat Linea
Collapse
X
-
Re: Питане за Fiat Linea
nikky написа:Здравейте! Съвсем нов съм във форума и надявам се да стана част от семейството на Фиат.Срещнах преди време на улицата Фиат Линеа, поогледах го отблизо, заинтерсувах се и сега се насочих да си закупя такъв автомобил. Възхитен съм от колата.Имам следното питане - в момента в Ауто Италия новият Линеа се продава на значително добра и приемлива цена - динамик-оборудването е към 24 х лв. Смятам, че вложението си заслужава, при условие, че преживях достатъчно нещастия със стари коли, които ми излязоха колкото пет нови. Тази модификация е 1.4 - 8 V - Bz - 77 к.с. Въпросът ми е, достатъчно ли са тези кончета за тази кола и двигател 1.4. Не съм състезател и едва ли ще тръгна да ръся адреналин излишно. Няма ли да е малко тежичка и тромава, или се лъжа? Някой има ли впечатление и за нивото на шума в купето, разхода на горивото, както и издръжливостта на материалите?Благодаря.
Коментар
-
nikin написа:Имам е от месец и още не съм я снимал но ще го направя и ще кача снимкиpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
колега ники можеш ли да обясниш малко за това газово как идва ?тук ли го монтират или в италия?? и каква е уредбата евентуално? бутилката в багажника вътре ли стои или бензиновия резервоар е малък 20 литра и останалата част е газовото?? отговори плз и също така откъде си я взелфиат браво 1.4 12в
фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар